Pozdrav dizaci, novi sam na forumu pa ajde neki uvodne osnovne informacije o meni:
-Godine: 20
-Spol: M
-Visina: ~172cm
-Tezina: ~84kg
-Izgled: Elegantno popunjen haha (Ili kao sto englezi zovu: Chubby), najvise masnih naslaga imam na butine i guzu a nesto manje (ne toliko strasno) na trbuhu..
Trenutno treniram po sistemu Pull/Push/Legs (neznam dali smijem da postiram linkove od drugih strana pa napisat cu ovdje trening)
=Pull=
Deadlift, Bent over rows, Pull downs 5x5
=Push=
Bench press, Military press, Close grip BP 5x5
=Legs=
Leg press, Lunges, Listove 4x 6-10
I cetvrti dan nekad moguce da ubacim kardio nesto..
E sad da vas pitam za savjet...
1) Dali da idem na bulk (i tako je sad zima, pa svakako nemogu da pokazujem trbusnjake hahah) sa +300 kcal od potrebni dnevni unos ali bulk u stilu If It Fits Your Macros (da ipak imam dobru bazu od ishrane proteine, UH, masti ali da ne bude to nesto rigorozno kao kad smo na defke)... Sta kazete?
2) Dali je OK uzeti samo aminokiseline kao suplemente bez Whey, ili to mora da ide zajedno? Planiram uzeti BCAA Xplode od Olimp Nutrition jer samo za to za sad imam pare, nemogu si priustiti da uzmem i Whey i BCAA pa zato me zanima dali je djelotvorno samo BCAA i kad je najbolje popiti, prije ili poslje trening?
Eto to bi bilo za sad sa pitanja... Ako vam treba neka informacija licno o meni, pitajte..
Hvala unaprjed!
P.S: Sorry na bilo kakve gramaticke i pecatne greske, makedonac ovdje