Uz duzno postovanje druze ali tvoj pokusaj da okrivis ljude zato sto zele da kroz ciklus prodju sa najmanjim mogucim negativnim posledicima nije bas objektivan,jer ljudi ce uvek teziti takvim stvarima....I kada se radi O AAS-u i kada se radi o svemu u zivotu.....Takodje si izjednacio stah i resenost da se nesto uradi sa adekvatim znanjem na pravi nacin.....Strah moze da potice od cinjenice da je AAS jos uvek bauk.....Isti se satanizuje od strane medija,obicnih ljudi...generisati strah protiv AAS je popularno....ponekad i od strane politicara, proslavljenih takmicara koji svoje zivotne uspehe donekle mogu zahvaliti ovim lekovima....Vecina vas je osecala strah ili nelagodnost prilikom svojih prvih kura,jer vam je bilo nepoznato kako ce vase telo reagovati...ipak se radi o zdravlju....To je normalno,jer da nije tako bili bi jebeni idioti a jebeni idioti ne sede za tastaturama i pisu smislene stvari koje ljudi i te kako citaju....Strah moze da bude i od neznanja i cinjenice da ces lakse podneti i moguci FAIL,jer eto....tvoje telo nije bas za AAS ,ako si pre toga radio sve po PS-u...''vozio sam dvesta li su gume bile dobre i kocnice su bile tu'' neznanje i ego ubijaju....strah moze da bude put prema respektovanju necega a AAS to definitivno jesu... ...Sustina je da shvatite da je teorija ljudima vazna....Bez obzira sto je teorija jedna a praksa nesto savim drugo....Bez obzira sto su reakcije individualne....Ozbiljne studije o AAS su jos uvek slabe i nesigurne a to vas ,iskusne, stavlja u centralni polozaj kao ljude koji su pokretne enciklopedije necega sto se ne moze procitati bas svuda....Vase iskustvo ce uvek biti cenjeno i vrednovano i ja sam od samog starta naglasio te stvari,jer nema razloga da moja rec bude poslednja kada se radi o konkretnim stvarima...ona nema tezinu ali vasa ima......Ja znam da vi to mozete naplatiti ali isto tako znam da ste cesto i darezljivi i da olaksavate ljudima....