Pozdrav. Treba mi sugestija ili savet za dodatno korigovanje ishrane.
Godine: 24
Tezina: 85kg
Visina: 176cm
Moj cilj: smrsati 8kg (vaga nije pokazatelj, pokazatelj mi je ogledalo)
Pa da pocnem.
Mesec dana vodim striktno racuna o ishrani i treniram posle dugo vremena zapostavljanja svega sto se tice ishrane i treninga. Kilaza koju sam imao je 89kg, sada posle mesec dana imam gore pomenutih 85.
Trening 3x nedeljno, boks. Veoma iscrpljujuci kardio treninzi od po sat vremena.
Ishrana mi se bazira na nekoliko stvari uglavnom a to su:
Dorucak - Fun&Fit Classic musli sa mlekom
Uzina - saka badema + balans protein
Obrok pre treninga (ili rucak) - belo meso + pirinac ili tunjevina + rice cake
Odmah nakon treninga - whey+glutamin
Obrok posle treninga - Belo meso i grilovano povrce ili tunjevina i jogurt
Pred spavanje - whey+glutamin
Ono sto mene konkretno zanima je sta treba izmeniti za jos bolje rezultate, jer se jako striktno pridrzavam jelovnika i treninga, masne naslage oko stomaka se tope ali dosta sporo (to je verovatno zbog dugo vremena ishrane u fast foodovima).
Jos jedna jako bitna stvar za mene: Stomak se topi koliko toliko, ali sam ja od stomaka imao liniju ispod njega samog, da li od stvari ili od njega samog nije mi jasno. Ta linija se nikako ne pomera, i to mi je fascinantno, jos uvek nisam nasao odgovor na pitanje da li ce se i to vremenom korigovati ili ne.
Primer na sta mislim kako bi razumeli:
- crvenom linijom je obelezena linija koja je kod mene jako izrazena iako stomak nije toliko velik, linija je ostala, siroka i dugacka.
Suplementacija: Whey, Glutamin, Ripped Fuel 5x.
Molim Vas za iscrpan i konkretan odgovor, nije mi problem da se pridrzavam uputstva.
Hvala!