Nakon sto sam sredio ishranu, i usvoio vase savete i sugestije, sada gledam polako i trening da ispravno organizujem.
Evo da malo priblizim moj trening.(voleo bih da ga organizujem da imam maksimalnu iskoriscenost i efikasnost)
Generalno, malo se cimam oko redosleda i rasporeda treniranja.
Sto se tice tegova, radim ih redovno-jer sam poceo kuci da ih radim, pa i kad me mrzi nesto po ovoj kisi, nateram se... tu sam kuci pa odradim uz tv, muziku itd... Dobio sam od druga one IRON bucice i sipku i tekove 50 kg, za mene trenuto dosta
E sad, kako radim? U toku nedelje odradim svih 7 misicnih grupa u 3 dana.
Radim: grudi+triceps , ledja+biceps, noge+ramena
Nakon zavrsetka tegova odmah izadjem iz stana i brzo hodam 30 minuta.
Sto se tice DALJEG KARDIJA... Utorkom, sredom, subotom i nedeljom sam na prazan stomak(tj. samo bcaa+glutamin) brzo hodao 1h, i posle uzimao whey mericu+ovsene. Ako se tako dan podesi, radim i tegove pridvece + spomenuti kardio odmah posle tegova. GENERALNO, tebalo bi da je to ok?
E SAD, treba da vidim kako da ubacim 2 basketa od 1,5h nedeljno i 1 bazen od 1h nedeljno
Znam da nije nuzno... ali bih voleo da ubacim te termine, jer pored fizicke aktivnosti, znacajno mi je i druzenje sa tim ljudima(i poslovno i privatno - bar idemo na sport a ne u kafanu
)
KAKO RACUNATI TE AKTIVNOSTI? Da li kao HIIT kardio?
Pa recimo kada idem na kosarku u 20h, taj dan samo to uradim, eventualno trbusnjake posle, a drugi dan tegove?
Plivanje da idem ujutru na prazan stomak 1h? Sta mislite? Ja sam mislio da odradim tegove, pa pravo na kosarku(ali mi nesto to malo ne deluje da treba tako
A PLUS, onaj jutarnji brzi hod 4 dana nedeljno, sad kako se kvari vreme i kisi kisa, malo mi je tesko izvodljiv, pa bi ga zamenio tim nekim popodnevnim ili vecernjim HIIT treningom-ako basket moze da se svrsta u to?.I da, kada se radi kardio, ima fora jutarnji na prazan stomak i 20 min posle tegova-koji zavise da li si i kad jeo. A HIIT trening(bilo basket, bilo intervalno trcanje, ili udaranje u dzak) koliko sam ja skontao NE ZAVISI OD ISHRANE kad si sta jeo, DA LI SAM U PRAVU
Eto , neki savet oko toga ako mozete da mi date bio bih bas zahvalan
Pozz