Javljam vam da sam uzeo kreatin monohidrat. Pijem ga sa mlakom vodom i to je to. Ne radim fazu punjenja ali cu prvih 7-10 dana od 5 do 10g piti cisto onako kao neki mali boost, nista ozbiljnije doze.
Sklopio sam neki ajde da kazemo plan ishrane koji je valjda dobar i uklopljen sa potrosenim kalorijama.
1 obrok: 100-150g ovsenih + 28g wheya
2 obrok (posao) 200g elle sa vodom, bananom, kakaom
3 obrok (posao) 200g belog mesa + 300-400g krompira
4 obrok (posao) krofna sa nekim dzemovima cisto onako da dopunim kalorije
5 obrok (posle posla) 200g spageta + 200g svinjskog mlevenog mesa + paradajz sos oko 250ml
6 obrok (posle treninga) 28g wheya
7 obrok: 150-200g belog + 500g krompira
8 obrok (pre spavanja) 200g elle
4 do 5 litre vode popijem tokom dana
Naravno to se sve menja po smenama kako radim, a u principu je isti fazon samo pomereno ili izbaceno nesto.
Oni obroci sa wheyom i krofnom ne znam da li se uopste racunaju kao obrok ali ajde napisao sam svaku sitnicu
Trenutno imam 73kg i planiram da doguram jednog dana do 80kg, a i cilj mi je do leta da se napucam koliko god mogu
Mislio sam da ubacim samo 150g mesa u 3 obroka umesto 200g jer mislim da mi nije ni potrebno toliko proteina, a nije mi cilj da imam cistu misicnu masu, tako da ni ne pazim na par junk fooda. Tezak ektomorf sam, metabolizam ubija, dovoljno je reci da na poslu moram minimum 2x do wc-a da odem (da ne pricam tek o celom danu)