ja pijem jogurt zato sto mi se pije a ne da bih racunaoo proteine
pa i ja bih derao jagnjetinu sigurno,a ne bi mlatio po piletini,tako da ti je rezonovanje ono....
al ovo mi prvi put u zivotu da mi kaze neko da je jogurt nezdrav pa sam iznenadjen malo
pa iskreno,ja sam iznenadjen sa cinjenicom koju si ti izneo,a sa druge strane,s obzirom gde i kako zivimo,nije mi aposlutno cudno sto ti pises ovakve stvari bez imalo postovanja prema sagovorniku sa druge strane,pa sve i da ne poznajes istog,bar bi trebalo da imas obzir prema broju godina provedenim u sportu,a nekima bi bila cast da im se i odgovara u opste...ali dobro.To je vec neka druga stvar,koja nije pitanje ovog sajta
da bih trebao da radim prvo (cut,bulk)
ja mislim da bi kao prvo trebao da razumes SVE reci eng jezika i sajtova koje pokusavas da citas,te da ih citas za razumevanjem tj ili da bar pokusas to da ucinis sa razumevanjem,jer i u prtivnom onda ne bi dolazilo do nebuloza koje si napisao gore u vezi jogurta (ja ga pijem jer mi se pije,a zabole me q...c sta ti pricas
) ili nesto slicno
-ono sto ti treba prvo da resis,je to da procitas nekoliko stranica ovog foruma,gde smo opisvali i pisali skoro pa indeticne situacije kao sto je tvoja,
ali da odmah resimo.Ako si u fazonu: ja cu da radim ono sto ja hocu i jebe mi se sta vi pricate,samo mi kazite da li da idem na cut ili bulk
,onda je uzalodno gubiti vreme i nase i tvoje,jer od te price,defitivno nema nista
Dakle
pr svega nauciti koje namirnice da unosis,koliko pojedina punovredna ima B.UH.M,pa oonda da nadjes deo kako odredujes kolicinu potrebnih elemnata ovisno od toga sta je cilj itd itd itd.........