Evo da vam ispricam od prilike kako ja treniram posto nemam plan
Ponedeljak - ovde idu noge . Znaci squat i samo squat ass to grass . Po nekad box squat , iskorak , ekstenzije , rumnunska mrtva , ona razvlacenja xd , sto kazu da je za zene da razvlace ....
Ovo mi je trening posle kojeg obavezno odem u krevet i tu nema pomaka , samo crveno mesto 2 kila i krevetic . Ali mi je i baksuzno , obicno kad odradim noge , moji me teraju nesto da radim , pa sutradan haos, bas kao u inat
Utorak - grudi - nekada sam radio ledja ,ali posto dosta opteretim donji deo na cucnju , a trapez se namuci od sipke . Tu stalno kombinujem , jurim kilaze na benchu , volim i potiske , ali najvise lanac oko vrata zakacim tegove i radim propadanja , onda razvlacenja sklekove ...
Sreda - odmor - kalorije
Cetvrtak - Ledja - Zgibovi - lat masina ... Ali glavna vezba mrtvo , sve vrste . Tu se pokidam kao pasce .
Inc kada radim grudi , dodam na kraju par vezbica za triceps i on je mrtav isto tako i kad radim ledja , dodam malo bicepsa i on je gotov .
"vezbica"
Petak - ramena - ovde forsiram millitary press i clean olimpijsku vezbu kako se vec zove .
Subota - ruke - izlazi se pa mora malo pump sta da vam kazem . Dodam i podlaktice .
Kuci imam kvada (atv) pa uzmem konopac i vucem ga uz ulicu , ili uzmem dva balona od 50l vode i radim farmerski hod , bas me gledaju cudno komsije ...
Imam i dzak kuci kada sam nervozan malo dobro dodje , radim i cardio . Imam bajs . Sve sam lepo rasporedio da svaki misic ima odmora i da raste .