u novom sadu imas nekoliko "elitnih teretana" gde trneri skacu po vijacama i rade random vezbe... inace nije lako bas naci klijente :/
raznolik program??? , zakljucio sam iz postova da drzis gym (ispravi me ako gresim), ali ono sto sam ja do sada vidjao je da su ti grupni treninzi uvek sigurica ... jer ljudima treba da rade u grupi da budu deo necega, imaju ustaljen neki rezim , ovako samostalno treba imati volju i naviku treniranja...
ovde gde sam ja ima vise samoproklamovanih trenera nego vezbaca
ima toga i u bgu ... ali ima i jako strucnih ljudi , koji prate i trendove i sve ... prepoznaces ih po klijentima , uglavnom kod njih dolaze sportisti , jeste cena visa ali zato... pre svega dosta njih zna da radi sa klijentima hipertrofiju i redukciju telesne tezine, sto je da kazemo bazicno , e razliku prave oni koji znaju i kondicionu pripremu (sa povecanjem snage sa ili bez hipertrofijom, fleksibilnost , eksplozivnost), rehabilitacioni procesi , korekcija deformiteta) i ti su retki, isto oni i tipa Steve koji mogu da ti daju prave savete u vezi odredjenih suplemenata
i isprate stanje tokom procesa koriscenja istih...