8O Nice Lepo bi bilo kad bi ovakve devojke imali na forumu i kao chlanove a ne samo kao photo modele
Markoni pokušava ali ima ih malo kojima je ovo interesantno , zvao sam jednu da se registruje pa cemo videti .mozda EXTREME može da pozove Kseniju Pajčin da se registruje , kako čujem ona se amaterski baci fitnesom pa zovite devojčice iz vaših teretana da se priključe forumu , kod mene ih nema
mozda EXTREME može da pozove Kseniju Pajčin da se registruje , kako čujem ona se amaterski baci fitnesom
Citat: Markonimozda EXTREME može da pozove Kseniju Pajčin da se registruje , kako čujem ona se amaterski baci fitnesom Sad mi rece EXTREME da ce zvati Kseniju, samo ne znam da li je pre toga video tvoju poruku ili je to samoinicijativno odlucio. U svakom slucaju ja bih zvao sve devojcice iz EXTREME GYM-a da nam se pridruze na forumu, ali se plasim da bi me EXTREME izbacio iz teretane sto mu spopadam clanice
Citat: VojislavCitat: Markonimozda EXTREME može da pozove Kseniju Pajčin da se registruje , kako čujem ona se amaterski baci fitnesom Sad mi rece EXTREME da ce zvati Kseniju, samo ne znam da li je pre toga video tvoju poruku ili je to samoinicijativno odlucio. U svakom slucaju ja bih zvao sve devojcice iz EXTREME GYM-a da nam se pridruze na forumu, ali se plasim da bi me EXTREME izbacio iz teretane sto mu spopadam clanice :lilangel: :lilangel: :lilangel: =D> =D> =D>
Nadam se da ce nam EXTREME svima ispuniti zelju! 8O 8O :wink: :wink: