Brate moj ja kad vidim ovo ne bih rekao da treniras. Stariji sam od tebe 2 godine gledam mnogo momaka i tvojim i moji i mladjih godina ima debljih mrsavih al brate ovo bas ne valja (nemoj da se vrijedjas samo ocu da ti pomognem).
Ako vise volis sw to je ok po meni jer ti mozes dosta okej izgled da uvradis sa tim,onaj izgled za oko lijep al treba brate da pocnes da se hranis kako treba.
Za pocetak nemoj da racunas kalorije nutrijente i slicno,prvo samo sredi sto se namirnica tice znaci jedes jaja,meso,ribu,sir mladi,moze malo takodje i mlijeka ako mozes kvalitetno naci,pirinac,krompir,ovsene,maslinovo ulje,orasasti plodovi. U pocetku jednom u dva tri dana pojedi neki cheat obrok samo ne pretjeruj,npr parce pice jer nagli preokret u ishrani moze dosta da ti na psihu udari i bolje kad postepeno ides. Treniraj sta ti volis ako je to sw neka bude sw,samo se trudi da iz sto vise uglova pogodis misice,imas mnogo varijacija za sve vjezbe (znam jer i ja sa vrmena na vrijeme batalim teretanu pa malo u parku treniram pa se vratim u teretanu).
Kasnije kad budes u mogucnosti neki whey vitamine i omega3 i to ti je onda top.
Znaci ukratko moj savjet,treniraj sta volis,ocisti ishranu jedi sta sam ti napisao,cheat meal jednom u dva tri dana,a kasnije posle nekih mjesec-2 pocni da racunas nutrijente.
Dobronamjeran savjet,ako neko ima nesto da doda i da ispravi od iskusnih neka uradi to,jer i ja sam generalno pocetnik u svemu ovome