Pedja, mozes nekad nesto pojasniti i objasniti kada si vec toliko u materiji
ma gle
za tebe i tvoje "kolege" sam uvek rasplozen da vam odrzim tribnu i to javno da vam objasnim koliko veze blage nemat ni o cemu,a da se ovde natezem sa tobom oko toga sto si ti naucio na pamet i sto ti usima zvuci jako dobro,dragi Ugljesa nemam vremena
U ostalom
pokazetelj mog znanja su MOJE FOTOGARFIJE A POKAZTELJ TVOG su tvoje (koje sam gledao na fb)
Naravno,naravno
ti nikada ne zelis da izlgedas kao ja,a ja ti kazem da ne brines,da ni neces.Mogu slobodno da ti kazem da neces npr izlgedai ni kao 3% ovog momka na koga ocigledno se lozis
elem
REZULTAT je jedinica mere necijeg znanja ili tudjeg.Dakle
posto je tvoj rezultat nula,mozemo da izvedemo zaklucak da ti ili neko ko radi sa tobom nema pojma.Druga soluca ne postoji
dalje
FFMI sam racunao jer se on izmedju ostalog korisnio za neke studije izmedju natty or not zato sto racuna neki max genetski potencijal za rast i drugo zato sto su svi manje vise oko 10%bf tj misici.
Ovo je tolika glupost da jednostavno BOLI cak i na nekoga sa veoma,veoma malim znanjem iz ove oblasti
Meni licno,mesa emocije i nisam siguran da li bih plkao ili bih se smejao-kada sam prvi put naravno viddeo ovo
dakle
studiju je napisao neki slican tebi
naravno,bez bilo kakve adekvatne i realne recenzije od strane bilo koga,nego je to neki pacenik koji u zivotu nije mogu da uradi nista,,vec je nasao formulu (ne mogu da verujem cak da ovo i pisem) o izrcunjavanja toga da li je neko JEBENI NATURAL (pusti me tih usa floskula..cuj natty-zvuci mi kao jebeni nacista
ili stazi ) i izmedju toga da li je ONLINE...prosto ne mogu da verujem,a sa druge strane,boraveci u USA i citajuci takve stvari i glejauci nije mi ni cudo da je neko iz toliko retridrdne i polupane nacije tako nesto napisao.
CUdi me sto se nasa tj ZAO mi je sto se nasa genercije pretvaraju u degeneracije indenticine usa debilima.ali to je drugo
A za ispod 10%bf da je tesko odrzavati zato sto je to obicno defka tj keto dijeta.
jos jedna u nizu najvecih budalstina koje ikada sam procitao
da ne ulazim u telesnu kompbozciju u koju se veoma malo razumes,a sto je vrlo ocigledno i nemam toliko vremena za gubljenje o objsanjvanju telesnih funkcija,metabolickih svojstva itd,mogu ti dati ime coveka koji je prvi uveo keto dijetu a to je dave palumbo I NJEGOV BF je tokom citavih 7-8 god ispOD 6 % I GOTOVO ISTI PERIOD JE MANJE VISE NA KETO DIJETi
a sa druge strane,znam barem 100 ljudi koji imaju i 3 puta bolju formu od ovog momka,a na min 100 gr uh su dnevno.....itd itd itd itd -i ZA TO NE POSTOJI MATEMATICKA FORMULA DA SE OBJASNI a to sto si ti citao je pokusaj kroz EGZAKTNU NAUKU (matematiku) da se OPRAVDA SOPSTVENI NEUSPEH (ne ti vec taj plajvaz koji je pisao tu studiju)
i iz tog razloga,sto ovo govirm iz LICNOG POZNANJVA istog i nekoga ko je prvi radio keto dijetu u ovoj zemlji ,doksi ti jos bio u OS,moram da ti kazem da NE LUPAS GLUPOSTI na ovom forumu
Ako mozes da das misljenje za lika ili da das neko svoje misljenje konstruktivno izvoli
cuj izovoli..hahhahahhahahhah
pa evo
pre svega lik moze da prodje u svakom trenutku doping kontrolu,ali je na pre svega nekoliko vrsta PEPTIDA (necu ti ih nabrajati jer ces uraditi kako ti volis da kazes resarch pa ce ti se destiti haos u glavi) i nakon odrdjenog cycle na peptidima,prelazi na off sa 8 weeks SARMS,da bi se kasnije vratio ili na vece doze,ili drugi oblik petpida...znam da nista nisi ukapirao od zadnje napisnog i ne bih te vise zadrzavao osim sto jos jednom te ljubazno molim da smiris malo nogu sa gasa,posto....znas sve
I za kraj
da li je NATTY hahahhahahahhahaha.....i jeste i nije...mo"z vak"o ,a moz" i nak"o...
ps
intesuje me da taj nije napisaoo (a verujem da hoce) matemtaicku formulu putem koje online ci ti se kasti bez obzira na to sto ti se pisa,da je to u stvari subjektvni osecaj i da ti se u stvari ne pisa
to sto ces morati nositi pampese zbog te formule,ma koga briga..vazna je formula