Pre oko 70 dana totalno sam promenio ceo pristup sportu koji sam primenjivao zadnjih godinu dana. Nacin na koji vezbam, jedem, hormonizujem telo itd.
Skoro godinu dana sam nosio oko 100kg da bih se sada budio sa preko 110. Poenta ovog besmislenog posta je ta da moje telo nije dizajnirano za tako nesto. Moje telo je napravljeno da izgleda kao na slici levo. Jako uzak struk koji meri nekad i ispod 80cm, i onda taj x look izgleda impresivnije, sto je super ali ne mozes imati neku veliku misicnu masu na toliko tankom sredisnjem delu. Sto znaci da sam morao da idem protiv genetike(mrzim tu rec, ali ovde jeste tako)Jel tesko? U pocetku da, bilo mi je tesko da se sagnem da dohvatim nesto mi ispadne, zajebi, ostavim na podu. Sada i ne toliko, navikavam se, mobilnost se vratila, kardio radim bez problema. Na silu se moralo jesti, cesto i preko kilograma ugljenih hidrata, dobar deo iz hrane koja je vecinom secer sa malo masti npr voce, sokovi, medena srca, coko bananice, sladoled itd itd. Trening iz temelja promenjen, od supersetova sa mnogo ponavljanja do nekih jakih osmica sa duplo vecim kilazama koje bih obicno dizao. Plus ta kolicina secera konstantno u krvi, pumpa je takva da boli misic konstantno. Merac glukoze obavezan kao cetkica za zube na dnevnom nivou. Kolicina hormona u krvi, testosteron mora gore mnogo, jer bez njega velicine nema, kozmetici naravno, ipak jbg predstavljas nesto, separacije moraju biti prisutne. Jel teze biti bilder nego klasicar? (Nisam ni jedno ni drugo al pravicemo se) Jeste, teze je. Ali je dobar osecaj popuniti 2xl i 3xl majicu i videti u ocima zenskog pola koliko si im odvratan, sto je znak da ides pravim putem.
Svako dobro drugari i laku noc, kasno je a vec je prokleti ponedeljak