Generalno, stoji vas savet za neki pocetak mog 'projekta'
a to je da dozvolim da tekovi odrade svoje, cak ste imali savet da par nedelja i ne radio uopste kardio. Hvala na tome, krenuo sam to i da primenjujem.
Posle nedelju dana treninga, probao sam da ujutru na prazan stomak odradim low cardio, i uspeo, ok sve, ali sam bio preumoran za trening sa tegovima popodne. Posle nekoliko dana sam probao da odradim samo ujutru kardio, i posle nista, pa sutra tegove, i nije mi bas prijalo... sto ce reci da imam slabu kondiciju trenutno, i da vasi saveti nisu tu za dyabe, da ne treba da silujem.
Nisam uvek bio ovako van kondicije, i imao sam razlicite fizicke aktivnosti.(Aktivno trenirao prvo kosarku 5-6 godina, pa onda teretana 2-3 god, pa 2 god neki vid MMA, i poslednjih 5 skoro nista jbg)
Ono sto mi je prijalao da treniram i povremeno radim je:
1. Udaranje u dzak
2. Plivanje
3. Basket 3na3
4. Prevrtanje traktorske gume
5. Udaranje maljem u gumu
6. Kettlbell
E sada, kad stvari malo dodju na svoje za par nedelja... Da li mogu da uvrstim i ove aktivnosti.
PITANJE: Kako uklopiti onda sve
Moje neko razmisljanje je bilo:
Da mi neki 'KRUG' ne bude NEDELJU DANA. Nego da recimo :
1.dan: grudi + triceps + bicikla low 20 min
2.dan: odmor
3.dan: basket sat vremena lagano koliko mogu(uz rizik da me psuju
) Imamo neki termin sa prijateljima, i ok je zezanje i lepo se osecam posle toga i sutra.
4.dan: plivanje(jedno pola sata)
5.dan: odmor
6.dan: ledja+biceps+20 minuta low cardio
7.dan: odmor
8.dan: dzak, ketllbell, maljem u gumu, prevrtanje gume
9.dan: odmor
10.dan: noge
11. dan: odmor
12. dan: ramena:
13. dan: odmor
I ONDA SVE ISPOCETKA
Okvirno to bi bio neki krug. Ima od svega po malo, ali ima i dosta odmora(6 dana odmora i 7 dana treniranja).
Mislim da bi mi ovakav vid treniranja bas prijao. I generalno, a i u skladu sa mojim ciljem.
Naravno, shvatam da je ovo izvodljivo tek za par nedelja.
Da li se slazete sa ovim, da ne razmisljam lose?