Posle 5 dana bolova glave i u desnom oku odem kod lekara, naravno posalje me odma na analizu krvi. (rezultati dole u postu)
Ispostavilo se da imam Herpes Zoster koji se javio zbog pada imuniteta jer sam 6 meseci spavao po 4-5-6 sati, radio 8-10 sati i plus trenirao, za 6 meseci nisam propustio ni jedan jedini trening, ma koliko umoran bio uvek sam otisao i razbio se posteno (sto nije najpametnija stvar ali ajde). Malo spavanja je bilo zbog problema sa spavanjem.
Posle 10 dana terapije Aciklovikom 4x2 tablete dnevno, proslo sve, povuiklo mi se sa lica i to vrlo vrlo brzo (Ne gledajte slike po net-u kako izgleda jer meni ni priblizno onako strasno nije bilo, samo mi malo bilo naduvano)..
Medjutim Zoster mi je aktivirao Keratitis Disciformis na oku, koji evo samo sto nije skroz prosao. Terapiija za Keratitis je 5x2 tablete dnevno, jos uvek sam na toj terapiji..
ELEM
Dan pre prvog vadjenja krvi prestao da uzimam kreatin, bcaa i whey
Prvo vadjenje krvi:
Urea =
9.8 2.5-6.4
Kreatinin =
138 50-115
Posle 7 dana drugo vadjenje krvi, rezultati su bili za nijansu 'losiji' ali sam jeo 6 jaja 5 sati pre vadjenja krvi a 2-3 sata pre jaja pojeo 200g belog
Posle 28dana, radjen klirens test, resultati:
Urea =
6.6 2.5-6.4
Kreatinin =
127 82-115
Urea Klirens =
88.8 64.2-99,0
Kreatinin Klirens =
160.36 85-125
Klirens test je radjen 28 dana posle prestanka kreatina i ostalih suplemenata
Interesuje me ako je neko imao slicnu situaciju i sta ciniti
Isto me interesuje me koliko po prestanku kreatina treba kreatin da se vrati na normalu?Ovaj klirens je radjen juce, ja sam jos uvek na onoj terapiji od 5x2 tablete Aciklovika dnevno, pa verovatno i to utice na rezultate. Od sutra treba da pijem 2x2 mesec dana
Isto sam procitao da utice i vitamin C i da zavisi od visine i tezine (2m i 100kg imam), i da utice ako se jede puno mesa, cepam pilece belo po ceo dan ofc.