Stevan Cerubdzic A pazi ja u poslednje vreme ne jedem ni mnogo, uglavnom 3 obroka retko kada 4... Ne merim ja bas svaki dan stomak obicno merenje svega radim jednom nedeljno mada eto desi se nekad da stomak vise puta izmerim ali ne opterecujem se nesto mnogo ali zeleo bih da ga poravnam jer je tu vec par meseci
Sto se suplementacije tice pa sve sam to imao u all in 1 gejneru sad sam na pauzi ne pijem ga tj. ne pijem nista.
Pedja_PetrovicA pazi Pedja ne jedem ja u poslednje vreme mnogo testa zaista sam smanjio kako je pre bilo, mislim napisao sam da mi je od njega i najvise pocelo rasti... Pizzu iskreno slabo jedem uglavnom kazem ti testo sam zaista smanjio.
Pa da pazi ovo sto kazes oko hrane ja bi najvise voleo da mi neko kaze jedi to i to tako i tako mislim dajem primer neki sta i kako neki savet da mi neko da da pokusam znaci ne trazim ja sada da pretvorim stomak u misice nije da nebi to voleo ali za pocetak bio bi presrecan kada bi ga spustio koji cm dole. Da zivim sa roditeljima i onda ono sto se spremi to se i jede ali mogu ja i da promenim to nije to problem, sto se treninga tice prico sam ti treniram 6 dana u nedelji 1 odmor. E sada ovde me nisi razumeo ne trazim ja da meni stomak pada a misici rastu
znam da nije moguce nego sam ja mislio ako bi stomak mogao da mi se smanjuje a pri tome da misice ne ostetim mnogo. Jer sta mi vredi da izgubim 5kg i vise sa drugih delova tela samo zbog stomaka
Taman sam se nabaco mase lepo i nebi bas da to pokvarim ali eto stomak me muci i sada gledam dosta je on i od gejnera narasto 5cm gledam i na to ako bi uzeo novu bozu a hocu onda jbg otice mi stomak jos vise gore.
Imam taj neki recept za masu sto si mi ti dao e sada bi mi godio i taj neki recept za stomak i onda bi ja napravio ono sto hocu od tela ovako me stomak malo koci bojim se da se stvari ne izmaknu kontroli
Probao sam da pijem i onaj zeleni caj mada nema tu nekog velikog efekta... Eto raspisa se ja jbg.