Prvo moram da kazem da je dijeta sjajna, trenutno sam na 92kg, a u ogledalo ne mogu da prestnem da se gledam
(poslacu slike na kraju).
Planiram da sa dijetom zavrsim sledece nedelje, i ne bih cekao da se zavrsi pa da pitam ono sto me zanima, nego zbog organizacije, obaveza, finansija tj citave price, vec bi poceo polako da planiram nastavak... Ono sto planiram posle dijete je Bulk.
E sad imam neka pitanja i nedoumice (probao sam da nadjem odgovore na njih na forumu ali sam usled gomile informacija ostao sam totalno zbunjen):
1. Da li se pravi neka pauza nakon dijete? tj kako nakon dijete "uci" u bulk?
2. Kako racunam koliki unos nutrijenata treba da bude da bih rastao (a ne mastio se)?
Znam da se krene pa polako pratis i menjas, ali kako da postavim polaznu tacku?
Necu koristiti aas tako da kontam da nema protreba da P budu vise od 2g/kg, e sad sa mastima i uh, I gledao sam kako sta u temi Bulk ali tamo ima dosta jelovnika sa P preko 2g/kg, verovatno ljudi na aas.
Da li po tome mogu da prepoznam jelovnik i nadjem neki za naturalca i prilagodim ga sebi? Da li moze na bulku UH da se rotira tj ima li poente?
3. Sto se tice sup mislio sam da uzmem sledece: The amino whey, Creatin, The Beast, The Arginine, Glutamin, Omegu 3, Multi vitamine. Da li mi treba jos nesto?
Pre dijete sam koristio tribulus (jace doze) i ono samo mi se diazo, kao kopljanik sam bio
verovatno je to znak da radi:), i sad sam se malo informisao oko nekih drugih (jacih) t-boostera… I nasao The Terminator, ali koliko sam skontao njega uglavnom preporucuju ljudima nakon ciklusa da bi im regulisao prirodni test. Da li ima poente da njega uzmem? Tj da li cu imati koristi od njega? Ili da uzmem nesto drugo?
Eto toliko… za sad
Hvala svima a posebno hvala Stevi, puno pomazes