Eh sada pozdrav.Zanima me..ukoliko je netko astmaticar..dali je mudro i dali se sme da kombinuje npr Ventolino i Efedrin?S time da je ventolino u pumpici a efedrin u tabletama?Pozz i hvala.
Gospodo...ja sam punoljetan.Ventolino mi je propisan od strane lijecnika.Jer imam astmu u naporu.Posto je sportski lijecnik rekao da to koristim skoro pa 7 dana u tjednu,ovdje sam da pitam savjet i naucim nesto.Dali on ima neke ucinke stetne? I ako moze neki link? Pozz i hvala
Citat: Cobralione Jul 28, 2016, 09:47:58 posle podneGospodo...ja sam punoljetan.Ventolino mi je propisan od strane lijecnika.Jer imam astmu u naporu.Posto je sportski lijecnik rekao da to koristim skoro pa 7 dana u tjednu,ovdje sam da pitam savjet i naucim nesto.Dali on ima neke ucinke stetne? I ako moze neki link? Pozz i hvalaZasto nisi pitao lekara,kad ti je vec lekar prepisao ?
Pokazao mi je Pedja tvoj fb tako da nisi punoletan. Pre mesec dana si se raspitivao o steroidima u rukometu...
Receno mi je u stilu,da se moze koristiti cijeli zivot i da je to usavrsena metodologija koja nema nikakve opasnosti.Pa ako,neko zna,ili ima druga iskustva ili znanje.Da to podjeli sa mnom,da znam sto u paketu s Ventolinom dolazi.