Pazi sto se pirinca tice nisam uzimao delhaize nego benlian food koji je ako se dobro secam bio skoro 300 din 500 gr i kupio sam cini mi se pet kutija , sa svakom ista prica nikad gori pirinac nisam probao , strasno .... doticni pirinac
vidi ja sam sa cukaricke padine , to ti je kod ade , bio u tempu na adi , meso preskupo , povrce i voce takodje vecinom i plus je u ocajnom stanju u vecini slucajeva ( uvela salata npr itd ) , drugo smatram da je sramota za toliki market da nema neki izbor ribe , i soseva i zacina , sto se toga tice ocaj zivi iskreno , takodje tunjevina preskupa , ali ajd tunjevina je svuda skupa , jeo bih je ali ne daju mi se pare , pa zato jedem piletinu samo vecinom ... imam maksi pet minuta od stana isto prilicno lose sto se snadbevenosti tice a i deru sa cenama jer u celom naselju postoje tri marketa od kojih su dva maksi
no dobro sta da se radi , ispada da se samo zalim ali ajd , nijee meni problem da odem negde i malo dalje do marketa ako ima sve sto mi treba , ionako preferiram da neke stvari kupujem jedanput dvaput mesecno a ostalo se uglavnom nabavlja na nedeljnom nivou osim svezeg mesa