Novembar 01, 2024, 03:38:04 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Rotacija UH ili Low Carb ?  (Pročitano 2001 puta)

Van mreže VezbacPocetnik

• Član
  • *
Rotacija UH ili Low Carb ?
« poslato: Jul 07, 2016, 01:37:24 pre podne »
Pozdrav,unapred se izvinjavam,ako sam pitanje postavio na pogrešnom mestu,nije mi bila namera.

Ja imam sledeći problem.Imam 20 godina i 10tak kg viška.Ovako nisam debeo,normalne ruke,noge,lice,samo to salo na stomaku,pa sam razmišljao da krenem da skidam to,pa ne znam da li da krenem sa rotacijom UH ili Low Carb ?Vremenski ne žurim nigde,ne treba mi ništa preko noći,ali valjda će se za godinu dana dovesti to u red.E sad imam par nejasnoća oko toga.Zanima me koliko najviše vremenski mogu držati ovu dijetu,a da ne zeznem nešto zdravlje ? Ovako sam zdrav,nemam nikakvih problema.I imam još jedno pitanje,da li je obavezno da koristim neku suplementaciju i ako da,šta mi preporučujete ?

Trening u teretani bi radio ovakav,kao iz Peđine teme:

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?topic=26141.0
« Poslednja izmena: Jul 07, 2016, 01:42:03 pre podne VezbacPocetnik »

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
Odg: Rotacija UH ili Low Carb ?
« Odgovor #1 poslato: Jul 07, 2016, 10:39:13 pre podne »
Prvo rotacije definitivno... Nije opasno po zdravlje,taman posla,radis dok god daje rezultate ili ne postignes zeljeni cilj.. :)

Pa ishrana ti je broj jedan,nju ispostujes MAKSIMALNO,pa ako ostane sredstava za suplemente neki whey,bcaa bi bili dobar izbor na dijeti.. :)

Van mreže VezbacPocetnik

• Član
  • *
Odg: Rotacija UH ili Low Carb ?
« Odgovor #2 poslato: Jul 07, 2016, 12:15:32 posle podne »
Hvala buraz.Uzeću najverovatnije onaj standardni 100% Whey plava kutija ona.Uglavnom sad sam tu na forumu,pa ću da pratim i učim  ;)