Evo jedna opustena tema od mene, cisto malo da dobijem ja i neko drugi informacija o ZMA i Tribulusu.
Ono sto ja znam jeste da su to stimulansi hormona prirodni, to mladima je bespotrebno jer mladi tacnije maloletnici u pubertetu luce mnogo testosterona i bukvalno su ko na hemiji a jos ako treniraju njima ce rezultati biti bolji. E sad ja sam cuo da ZMA bolje deluje od Tribulusa, pa eto mene interesuje malo vise o ovim proizvodima.
Pozdrav
pa na zalost veoma malo znas/sto je ocigledno
jer te price oko toga da kada si u puberettu rastes kao da si na anabolicima itd itd itd su naravno gluposti,vec je u pitanju svez i bolji hormonalni odaziv nego kod coveka sa 30 god ili kod nekoga kome je svakako hormolani panel u silaznom niovu itd itd itd
naravno da i kada je rec o PRIRODNIM dodacima ishrani tj diijettiskim dodacima,sigurno da mogu da pomognu jer ovde nije rec o POVECANJU testa vec o stimlaciju tvog da se luci za nijansu vise nego sto to radi u "normalnim" okolnostima,tako da on ce sigurno da utice isto i kod tebe i kod mene,sa tim da ce meni,ili nekome mojih godina,svkako vise imati koristi
itd itd itd..EUDKACIJA
sto se tice ZMA
svakako da nije moguce porediti zink/mg sa tribulusom ili nekim drugim oblikom STIMALTORA testa jer svi oni rade posebno ili zasebno svako na svoj nacin i svako za sebe vrsi uticaj tj simtlaciju
MOgu da se koriste POSEBNO,ali svakako da u sinergiji (zajedno) su mnogo bolja opcija