Evo prosao 1. januar pa da se javim
Stvari stoje ovako... kada sam krenuo pre 2 meseca, pocetkom novembra izmerio sam 101.5 kg. (ne 99 kako pise iznad-to je mereno mozda nedelju -2 pre toga).
Dakle ...3-4. novembar 101,5 kgE SAD... krenuo sam onu 'suficit rotaciju' sto sam pricao sa Stevom 150-300-100-250-100-200-75, ali se nekako svelo na to da je uvek i vise bilo, prve nedelje, druge... posle sam nekako i prestao sa tom rotacijom i gruvao hidrate sigurano izmedju 250-300 g dnevno. (pirinac, krompir, integralni hleb, spagete , ovsene...) Proteine gruvao 250-300g, masti oko 100g dnevno. Suplementacija WHEY, BCAA, GLUTAMIN, NO-THE BEAST, KREATIN MONOHIDRAT.
Kako sam krenuo na tu ishranu... osecao sam se bolje, osecao sam se jako... trenirao sam 5 puta nedeljno samo tegove, bez kardija(sve posebno, samo ruke zajedno)... tezine koje dizem su porasle ihaaa... itd itd.. GENERALNO... LEP OSECAJ SE STVARAO. Onda tokom decembra pored toga, krenulo je da se jede i preko toga.. slatko... kiflice, tamo vamo... jbg... u nekom trenutku je bilo bas prezdreavanja... pa proslave, pa kafane... itd itd itd...
SITUACIJA SLEDECA... od 101.5 narasto sam na 110kg. JEBOTE
Malopre se izmerio.
DA LI JE MOGUCE DA SAM TOLIKO DODAO
Naravno da znam da tih 8.5 kg nisu misici sve, tj. verovatno su manji deo misci, da ima i sala i vode... ALI STA JE TU JE !
Prvi put sam radio kao masu... radio je 2-3 meseca i verovatno napravio gresku koju su vecina napravili na pocetku kada su radili masu prvi put
Jeo sam jako, i preko toga sto nije trebalo, gruvao jako tegove... i to je to
E sad, nije sve tako DOWN
... osecam ja da sam ojacao dosta, da sam se prosirio, narasto, ima tu misica fino... (da se ne slikam sad..jer, nisam zadovoljan kako je trebalo da ispadne...)
Mogu da kazem da su nabaceni i neki misici, stvorena neka osnova za veliko rezanje koje sledi... i da ce ostati tu neceg kvalitetnog kada se izrezem...
A SLEDIII... VELIKO I DUGO REZANJE... Zato se i javljam sada 2. januara.. .a ne 2. juna
CINJENICA JE DA JE PEDJA BIO U PRAVU, I STEVA, i svi koji su rekli da se prvo izreze covek i izguli skroz, pa onda masa... ALI DOBRO... ovako je ispalo sada... okrenuo sam neki krug.. i IDEMO DALJE.
Kao sto rece Pedja... papir i realnost nije isto.. ali neki plan okviran cisto u glavi da stoji mi je:
1. 2 nedelje da jedem cisto... da izbacim junk (drzim hidrate na 250g)
2. 2 nedelje jaca rotacija 150-300-100-250-100-200-75
3. 2 nedelje spustena rotacija 100-250-50-200-50-150-50
4. 10 nedelja rigorozna rotacija 100-150-0-150-100-75-50
5. 2 nedelje sa dve 0: 100-150-0-150-100-75-06. 7 nedelja LOW CARB
7. 7 nedelja KETO.
DO 1. septebra neki plan je taj. 8 meseci rezanja i treninga sa tegovima (30sek pauza izmedju serija) i u drugom delu rezanja ubacicu kardio - prvo laganije i krace, pa jace i duze.
TO JE TO DRUSTVO... KAO STO DO SADA NISA, NE STIDIM SE DA KAZEM KAKO JESTO, DA SAM NESTO DOBRO URADIO, MOZDA VISE TOGA NISAM DOBRO.. ALI ETO... I DALJE SAM TU I GILJAM DO KRAJA DO CILJA.. DO DOGORENJA FITILJA
SLIKE ne bih izbacivao ... jer nema sa specijalno da se vidi.... ALI PRIMECUJEM DA OVIH 110KG izgleda poprilicno bolje nego 110kg prsle godine u ovo vreme...STO KAZE DA SAM ODRADIO NEKI POSAO BAR !
Hvala na paznji...AKO NEKO IMA NEKI SAVET.... RADO SLUSAM
POZDRAV, ZIVELI I SRECNA NOVA GODINA I PREDSTOJECI PRAZNICI !!!