Pa i ja sumnjam da ne udjem u ketozu ali opet pratim instrukcije od 50UH. Animal cats neko kaze dva puta dnevno, neko jednom. Na pakovanju pise dnevna doza nije ustanovljena.... Na pakovanju storm-a pise da se pije jedna doza 10g 30min pre jedna posle treninga. Storm sam kupio zato sto u svom sastavu nema kofein i mogu da ga pijem sa AC. Sve suplemente kupujem u prodavnici suplemenata, nista na crno. U Srbiji je AC zabranjen koliko vidim ali ja ga u FR kupujem u prodavnici suplemenata. Imam 400g mesa i 100, 150g ribe. Citao sam da se usled preterane konzumacije proteina, neke aminokiseline u proteinu mogu pretvoriti u glukozu, proces glikoneogeneze. Ja ovde imam vise od 220 proteina a imam 89kg. Kako bre brate ni 5%, pa ja sam se bas posvetio ishrani i treningu... Sve merim u gram, pazim da jedem na vreme, treniram na vreme itd.. Nema veze, zato sam tu da cujem savete strucnjaka. Da podignem malo UH, da ubacim jos jedan obrok sa belim mesom a ovaj sejk pred spavanje da izbacim? Btw ovaj sejk pred spavanje pijem samo zato sto mi je glutamin bez ukusa inace bih pio samo glutamin.