Citat: PinkPanter Februar 10, 2016, 11:50:58 pre podneEto slike...bez ikakvog stezanja potpuno opustenook-videoi sada mi kazi koliko mg plavih si uzimao i koliko ned?naravno,ako zelis adekvatne i prave odgovore u vezi bilo cega...
Eto slike...bez ikakvog stezanja potpuno opusteno
Citat: Pedja_Petrovic Februar 10, 2016, 11:57:55 pre podneCitat: PinkPanter Februar 10, 2016, 11:50:58 pre podneEto slike...bez ikakvog stezanja potpuno opustenook-videoi sada mi kazi koliko mg plavih si uzimao i koliko ned?naravno,ako zelis adekvatne i prave odgovore u vezi bilo cega...verovao ili ne.. i ja sam to hteo da pitam.. nekako mi baš tako izgleda zbog vode itd
Citat: PinkPanter Februar 10, 2016, 12:50:52 posle podnePa ne znam stvarno..cak ni kreatin ne uzimam.A sto se tice koze msm da je okej sve...jedino sto se primecuje blizu levog i desnog pazuha da su mi ispucali kapilari.Otprilike gde se spajaju grudi sa ramenom..na tom mestu i bas se vidi.to su verovatno "strije" ali to i nije bitnou svakom slucaju,i dalje mi ostaje misterije tolike kolcine vode ali dobro,u koliko lazes,lazes sebe i pravis sam sebi problem.a drugacije,sasvim korektno i opet mi ostaje prilicno mutno,s obzirom na tvoje treninge itd itdali da ne duzim....bojim se i da zamislim kako bi izlgedao da koristis nesto
Pa ne znam stvarno..cak ni kreatin ne uzimam.A sto se tice koze msm da je okej sve...jedino sto se primecuje blizu levog i desnog pazuha da su mi ispucali kapilari.Otprilike gde se spajaju grudi sa ramenom..na tom mestu i bas se vidi.