Novembar 01, 2024, 05:22:21 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Moj plan 4 meseca dijete  (Pročitano 2111 puta)

Van mreže brainzor

• Član
  • *
Moj plan 4 meseca dijete
« poslato: Jun 08, 2016, 10:24:06 pre podne »
Pozdrav svima, ovo je moj plan dijete, nadam se da cete mi vi reci da li je dobra i sta treba da popravim, trenutno moja kilaza je 91 kg a visina 184, cilj je 80 kg,
dorucak 3 jaja( pecena ili barena), 200g kefira, obavezno neka salata, kompleks vitamina i minerala i 1 omega 3 kapsula
Uzina: voce ili 30 gr oraha
Rucak:120 gr belog mesa salata i jedan tost hleb.
Uzina:jabuka
Vecera:nesto kao salata sa tunjevinom( 1 tuna ili sardina, 1 paradajiz, krastavac, paprika to sve izmesano i dodato 100 ela sira.
nekada za dorucak umesto jaja uzmem ovsene pahuljice sa balans jogurtom i za rucak zamenim obrok sa vecerom,ne jedem posle 19h, treniram kadrio 5x nedeljno po 40ak min, kasnije planiram da ubacim tegove. Na ovoj sam dijeti mesec dana i veoma sam zadovoljan rezultatima. Zanima je da li je potrebno vikendom pojacati malo uh, posto vidim na raznim temama na sajtu da vecina preporucuje obicno nedeljom povecan uh. Nadam se brzom odgovoru i misljenju za ovu dijetu, hvala 😄😄😄😄😄😄

Van mreže Dzordze

• Lightweight Member
Odg: Moj plan 4 meseca dijete
« Odgovor #1 poslato: Jun 08, 2016, 10:38:47 pre podne »
Loso je ovo.

Malo proteina, generalno malo hrane, trening bolje kreni prvo sa tegovima pa kasnije ubaci kardio.

Prelistaj teme o ishrani i dijetama. Nemas potreba nizakakvim punjenjem. Sve u svemu lose isplanirano.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Jun 08, 2016, 11:15:52 pre podne »
Pozdrav svima, ovo je moj plan dijete, nadam se da cete mi vi reci da li je dobra i sta treba da popravim, trenutno moja kilaza je 91 kg a visina 184, cilj je 80 kg,
dorucak 3 jaja( pecena ili barena), 200g kefira, obavezno neka salata, kompleks vitamina i minerala i 1 omega 3 kapsula
Uzina: voce ili 30 gr oraha
Rucak:120 gr belog mesa salata i jedan tost hleb.
Uzina:jabuka
Vecera:nesto kao salata sa tunjevinom( 1 tuna ili sardina, 1 paradajiz, krastavac, paprika to sve izmesano i dodato 100 ela sira.
nekada za dorucak umesto jaja uzmem ovsene pahuljice sa balans jogurtom i za rucak zamenim obrok sa vecerom,ne jedem posle 19h, treniram kadrio 5x nedeljno po 40ak min, kasnije planiram da ubacim tegove. Na ovoj sam dijeti mesec dana i veoma sam zadovoljan rezultatima. Zanima je da li je potrebno vikendom pojacati malo uh, posto vidim na raznim temama na sajtu da vecina preporucuje obicno nedeljom povecan uh. Nadam se brzom odgovoru i misljenju za ovu dijetu, hvala 😄😄😄😄😄😄

pa zadovoljan si sa rezutatima jer ako sada imas 91 kg na 180,a zadovljan si,znaci da si do pre nekoliko imao 100+ kg sto znaci daleko daleko iznad onoga sto treba ili prevedeno,jeoo so sve sto stignes
i onda si ubacio ovakvu vrstu ishrane koja je svakako moralla doneti reuzlatete,jer BILO KAKVA PROMENA tvog starog pristupa je rezulatirra sa tim
ali
sada si zaglavio to je sigurno
jer si radio prilicno obratno
besomucni kardio u trajanju od 40 min ti nista dobro nije doneo jer ces sada morati da naucis telo drugacijoj vrsti stresa kada je trening u pitanjui
isto tako,tebe ne treba da brine povecanje UH vikenom vec treba da se skockas i napravi adekvatan jelovnik sa nekim rotacjima UH ili low carb dijete kroz ned,posto voce,sardine i ostala svita,nece te odvesti nigde sada sa ovog nivoa

Van mreže brainzor

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Jun 08, 2016, 11:22:10 pre podne »
Hvala na odgovorima gledacu da popravim maksimalno ishrani i pocbem sa tegovima da radim.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #4 poslato: Jun 08, 2016, 11:26:52 pre podne »
Hvala na odgovorima gledacu da popravim maksimalno ishrani i pocbem sa tegovima da radim.

anaerobni trening,svakako moras da ubacis-to je preporuka
ali
ishrana je br 1 i to bi trebalo da skockas prema svojim paramtetrima