Veliki pozdrav za sve forumase, sportiste i rekreativce!
Igrom slucaja sam pre par dana dosao u posed Magnusovih lekova.
U pitanju je sustanon, deka oba od 250mg/1ml, i IGF.
Nikad nisam koristio hemiju, a s'obzirom da sam ishranu i treninge sredio jos pre par meseci onako kako Bog zapovedi, pomislio sam da te lekove upotrebim na sebi.
Sto se ishrane tice, na svojih 80 kg unosim oko 2 do 2.5 gr po kilogramu telesne mase proteina koji dolaze iz mesa, tunjevine, kuvanih jaja i wheya. 4-5gr uh koji dolaze prvenstveno iz pirinca i ovsenog muslija. Masti nikad nisam racunao, a njih crpim iz zumanaca, ono sto ima u mesu, i mleko pred spavanje.
Sto se treninga tice, posao mi dozvoljava da minimum 4 puta sedmicno odem u teretanu. Ali uvek se potrudim da to bude bar 5 puta, kako bih sve partije odvojio i lepo izgadjao.
Nosio sam se mislju da unosim deku+sust po 400 mg nedeljno, tako bi ono sto sam dobio bilo dovoljno za 6 nedelja.
Nemam pojma kako bi se i da li bi se IGF uklopio u celu pricu, pa bih voleo da cujem vasa misljenja o tome. Isto tako, nije mi problem da dokupim bilo sta kako bih ovu prvu kuru odradio kako treba, i naravno, ako smatrate da bih trebao da korigujem doze, bio bih vam jako zahvalan na savetima. Sto se tice kompletnog trajanja kure, cenim da za prvi put nemam potrebu da prelazim 8 nedelja, ali Boze moj, usvojicu svaku sugestiju i strucno misljenje.
Hvala Vam unapred i veliki Pozdrav!