Hvala Bogu da postoje
GRESIS i te kako GRESIS,ali da se ne ubedjujemo u to,posto sigurno nema svrhe jer vidim da ti npr ne shvatas da npr 100 mg testosterona vrsi istu supersiju istog i kod tebe i kod mene i kod Phil Heath i da tebi niko ne grantuje npr da neces imati TRAJNE posledice od uptorebe 500 mg glanike,za razliku od nekoga ko godnima uzima 3 gr ili obratno
Nije ni bitno
Ono sto je bitno sigurno je to da za taj ples na plazi o kojemu ti pricas ili biti manken za dosnji ves je zaista vise nego pogresno koristiti takve stvari iz jednog jednog razloga,sto takav izlged se moze postici aposlutno i bez ikakvih problema cak sa smesnom upotrebom suplementcije i pravlne skockane ishrane.
Ja licno imam veoma dobrog drugara,koji je model za donji ves u Kini u neko Huan Dzou ili nesto slicno.Decko pored maneknsekog izlgeda koji se zahteva,je proslo leto dosao kuci na odmor,i isao sa nama u teranu nekih 20ak dana
Kao i uve,uzeo je neki protein kreatin i vezbao sa tim tih 3 ned
Kada je otisao nazad i Kinu,povecanje telsne tezine od 3.6 kg NIJE DOPSUTENO i u malo nije ostao bez posla
tako da koristi potencjalno opasne lekove da izlgead kao model za donji ves nije nikakvo opravdanje-OVO JE MOJE MISLJENJE tako da ne skaces odmah.
'If it wasn't hard, everybody would do it. It's the hard that makes it great'
lepo je sto se u zivotu vodis sa citatima,samo sto citate ne treba prilagodjavati sosptevenim zeljama i ciniti cak i na ustrb sebe da bi ziveo po njima
Jer ovo sto ti zelis-je i vise nego LAKO
Saznavati na tezi nacin neke stvari-je pogresno!
I naravno da je tvoje telo najvaznije tebi,kao i moje meni.samo budi uveren da je zdravlje vaznije i jos ozbiljnije.
samo nauci da TI uzivas u njemu ,a ne da DRUGI uzivaju gledajuci a da TELO pati.Upamti sto sam ti napisao ovde,moguce da ces se setiti nekada!
NARAVNO-tvoje telo,tvoja odluka i tu nema sta da se razmislja da se ovo ne pretvori u neku nepotrebu raspravu.
svako dobro