Uz SVO postovanje prema ,,takmicarima,, ali najveca GLUPOST i OGROMNA BUDALASTINA je kada neko opravdama upotrebu aas iz razloga jer je TAKMICAR !!!!!! ZNACI SERE MI SE KAD OVO CUJEM !!!! Pa cekaj, ti ako si takmicar sta si ti, nadljucko bice? Ti si nesto poseban mozda? A najveca ironija svega toga, pogotovu na nasim prostorima je ta jer od takmicenja NEMATE NISTA i NIKADA NECETE IMATI NISTA !!! Izlazite na binu jedino zbog SEBE, i samim tim vi ste ispravni u koriscenju aas, a neko ko zaradjuje na neki drugi nacin, indirektan, gde mu lepo telo doprinosi tome, on je kao kreten sta? Znaci takmicenje je najgluplji izgovor da bi se podrzalo ili manje osudjivalo necije koriscenje aas, a pogotovu jer su takmicenja smesna i LICNA stvar, pa sad npr momka ne podrzavamo da uzima aas iz nekih razloga, a onda on kaze da ce se TAKMICITI, e tu mu svi skidamo kapu i kazemo bravo wooow, MISLIM, BUDALASTINE!!! Ako vec toliko se moralise o tim steroidima, onda pravo na njihovu upotrebu imaju samo oni koji zaista zive od TOGA, a to sigurno nisu takmicari ovi kod nas, koji kusaju med pre treninga, jedu mars i snikers u toku treninga, i kazu da je i hleb ok kao izvor uh, iz razloga sto to njih ,, ne masti,, itd itd, a isti ti takmicari, nakon tog usranog takmicenja, i dana kad se skinu sa te iste hemije, ne lice ni na go kurac, izgledaju kao decaci koji NIKADA teg nisu podigli, ali naravno oni su TAKMICARI jebote, oni namazali boju i uzeli 3 mesto u kategoriji od 4 takmicara itd itd....
Da napomenem, apsolutno POSTUJEM momke koji su takmicari, i uspesni u tome, znaju sta rade itd itd, ali ove koje sam opisivao do sad, takvi likovi jednostavno nisu vredni pomena...
A ovo je Pedja lepo rekao, da nase telo ne zna da li smo takmicar ili ne , ako mu napravimo neku stetu, svakako da je to tacno, ali samim tim jos jedan dokaze da takmicenje, NIJEEEEE opravdanje uzimanja AAS, ni jedan jedini gram vise nego kada neko hoce lepo da izgleda zbog sebe, pritom se podrazumeva da ima osnovno i napredno znanje o ishrani, treningu, suplementima, pa i o tim lekovima pogotovu....