Pozdrav narode !
Pa da krenem, imam 31 godinu visina 177 cm i tezak 75 kg, staz u teretani 8 godina sa kracim prekidima od desetak dana i jednim duzim.Sto se tice kilaze znam da je moglo i trebalo mnogo bolje ali je glavni problem bilo ne unosenje potrebne kolicine proteima i UH. Kada sam usao prvi put u teretanu imao sam 61 kg
.Takodje sam imao prosle godine operaciju tako da sam tri meseca morao da napravim pauzu.Ishrana je konacno sredjena i planiram u ovom ciklusu da unesem 2.5 g proteina i 4 g UH po kilogramu. Ako mi finansije budu dozvoljavale ici cu i na 3g proteina.Dosta dugo pratim ovu temu i bio bih vam jako zahvalan za pomoc oko ciklusa posto imam neke nedoumice.Inace, pogadjate prvi je ciklus.
Prva varijanta:
Test Depo (Galenikica) 1-12 ned. po 500 mg.
D-bol (Balkan farm) 1-4 ned. po 20 mg. (dnevno)
Zastita za jetricu esential forte 2 tabletice.Nolva po potrebi.Znam da je bolja varijanta OT umesto metana ali mi je to mnogo skuplja varijanta.
E sad, da li je neophodno u ovoj variajnti da ubacim Boldenon sto su mi savetovali zbog balansiranja ciklusa ali i dobijanja kvalitetnije misicne mase? Da li je neophodan i Proviron ?
Druga varijanta:
Test Depo 1-12 ned. 500 mg.
Oralni Tren 1-3 ned. 500 mcg. (dnevno).
E sad ova druga varijanta za oralni tren sam mislio da je bolja zbog toga sto je vise anabolican nego androgen u odnosu na d-bol a i mnogo je manja verovatnoca za gyno.Takodje sam upoznat da je mnogo toksicniji od d-bola ali sa ovom dozom verovatno da ne bi trebalo da bude vecih problema.
E sad, zanima me takodje ako ubacim Boldenon u celu pricu da ji je potreban oral za kik start? Ako ubacim Boldu koliko nedelja da je furam i koja kolicina.Mislim da sam video ovde u temi da je varijanta za prvi ciklus 250 mg Depoa i 250 mg Bolde sasvim dovoljno nedeljno.Hvala unapred na savetima bice mi vise nego korisni