MAJKO MOJA...SADA SAM DOSAO SA TRENINGA......
DAKLEM..MISLIM DA NE TREBA NI DA OPISUJEM..SAMO JEDNA RECENICA..
ZVAO SAM ZENU DA DODJE PO MENE U GYM JER NISAM MOGAO KVACILO NA KOLIMA DA STISNEM..
SADA 700GR PIELTINE..200 GR RIZE..I ODO NA SPAVANJE....
J....M..PAS MATER!!
E vala tvojoj ženi treba orden dati,nije ni njoj lako e pa zamisli samo da ti neko u 5h ujutru iskače iz kreveta i trčećim korakom izlazi na ulicu,ti ustaješ stavljaš u četri lonca ribu,rižu,piletinu i krompir npr,on se vraća pozdravljate se na vratima kupatila ti se treseš zajedno sa pripremljenim šejkom u rukama i pitaš se da li sam sipala dovoljno glutamina.on izlazi unapred ti najavljuje da mu je danas dan kada treba da radi noge a ti unapred znaš da ćeš se večeras snalaziti sama ako budeš imala želju za prisnošću.On odlazi kolima i nako nekih 70 minuta čuješ njegov isprekidan vapaj "ženo imam problem dođi...".ulaziš u patike odlaziš na zadatu destinaciju i vidiš njegove tužne oči na pobledelom licu sa bolnom grimasom koje ti sve govore.Ulaziš u kola dovoziš ga kući ,pomažeš mu da dođe do praga i da nastavi do stola,postavljaš mu piletinu sa rižom i ideš da budiš decu za doručak. EJ, TVOJA JE ŽENA ZMAJ!