Pozdrav svima,x3m4um pratim duze vremena ali ne toliko aktivno pa sam resio okacit par slika trenutne forme i reci nesto o sebi.
Visok sam 188cm 96 kg,treniram malo vise od 2 godine, u poslednjih godinu dana jedem clean, ne koristim suplemente,treniram 5 puta nedeljno sreda i nedelja off, trening mi se najvise sastoji od hipertrofije tj. bb a i uz to radim i powerlifting ali nista ozbiljno.Nedavno sam vrsio merenje bf bioelektrični analizatorom, i procenat mi je bio 13% mada to nije verovatno tacno xD.
Trenutno sam na rotaciji uh vec mesec dana, ovo mi je moja prva djeta ako se tako moze nazvati
na bulku sam imao 98kg i unosio 5000 kcal-a, 300gr prote, 550gr uh i 160m, sad na djeti 300gr prote, uh rotacije 300,200,100,50,300,150,50 a masti 110 gr.
Kardio radim ujutro na prazan stomak peske do posla brzim hodom oko 6 km/s puls oko 115 do 120 u trajanju od 60min i hodanje na traci 30 min, i posle posla kuci na polu pun stomak oko 60min tako 5 dana u nedelji.Trenutno ne vidim neku promenu sto se tice gumitka masti, sve vase kritike su mi dobro dosle jer sam prilicno siguran da nesto ne radim dobro
.
Evo jednog primera mojih obroka npr sa 200uh:
-Prvi obrok: 5 celih jaja + dosta salate( kupus,krastavac,brokoli,spanac...itd) posle 2h trening.
-Drugi obrok pwm: 200 gr pileceg filea (pecen na rostilju ili na tiganju bez masti) + 150gr ovsenih pahuljica sa vodom
-Treci obrok: 200 gr pileceg filea + 100gr ovsenih pahuljica + dosta salate
-Cetvrti obrok:200gr pileceg filea + 50gr ovsenih + salata.
-Peti obrok: 5 celih jaja + 60 gr pileceg filea + salata.
-Sesti obrok:220gr ella sira + 50gr pileceg filea + 15 gr maslinovog ulja.
Voce jedem izmedju obroka ali ne preterujem
Evo par slika:
I moje nogice, svestan sam da dosta zaostaju,do skoro sam radio standardan cucanj, ali on njih samo sam osetio napredak u gluteusu, poceo sam vise raditi prednji cucanj u nadi da cu bolje pogoditi kvadove