Neverovanto je jedno
toliko si pobrkao pojmove i brzine da je bas bzvz
glavno pitanje-ZASTO TI TO NE PRIMENIS NA SEBI kada je stvar tako jednsotavna!!
ali evo redom
Naravno, mnostvo je tu faktora, ali pisacu sad konkretno o makronutrijentima.
Nisi napisao NISTA kornketno vec si napisao gomilu podataka,koje si TI izdvojio i poslozio u svojoj glavi i postavio onako kako bi ti VOLEO da to funkconise jer moras da shvatis da ti NISI PRVI u ovom sportu i da je topla voda ismizsnjea i sve ovo sto si napisao je tako,ali ne u tom kontekstu i ne u tim konstalacjima o kojima si ti aposlutno i totalno pobrkao brzine
Hidrati su takodje energetski izvor, koji naravno imaju veze sa gradnjom misica, buduci da secerima pokrecemo kralja anabolickih hormona - insulina.
glupst i u startu BRKANJE POJMOVA
..inderketne veze DA ali direktne sa HIPETROFIJOM ili HIPERLAZIJOM NIKAVKE..brkas pojmove momak
Poenta gradnje je manipulacija hormonima hranom, sve se oko toga vrti.
glupost...mozes da da manipuluses koliko hcoes,ako CELIJA ne raguje,a celije u interkaciji sa hormonima-ti si daleko,daleko od te price,i ono sto defitivno nije je to sto si ti zamislio da hranom mozes da vrsis maniplaciju celijom,preko hormona,a sa hranom..smesno..pricamo o ovom SPORTU,a ne sa rekacojom hromona na prozidranje 1 kg jagnjetine i 10 piva!!!...
Uzmi ovo u obzir: ako je potrebna kolicina X amino kiselina da bi se odrzavala postojeca misicna masa, sta ce se desavati ako povecas tu kolicinu (uzmimo u obzir trening, oporavak i adaptaciju)?
nevrovatno u pm...NE odrzAVAS TI NISTA SAMO SA AK momak.tu je i ostatak price i ti ako povecas bilo sta ,odavno se zna sta se desava..
Sve to naravno u situaciji BLAGOG deficita, a ne u gresci naglog spustanja kalorija (
vidim da ne vredi pa mi onda ti objasni kako to da TI u deficitu ne razvijas onda misice nego je tako kako ejste??
Spusti se na nivo celije i vidi kako ona funkcionise, da li je zaista neophodno biti u suficitu da bi postojao anabolizam?
ja da se spustim na nivo celije?...ajde..ok..
Kazes da bi bilo vise nego retardirano da rezultati izostanu? Zar ovime nisi sam rekao da je moguce postici rast (ili kako si rekao, rezultat)? Posto si rekao da se rezultati mogu kategorisati na nekoliko nacina, i naveo si samo jedan ("skinuti visak kg"), koji bi to mogli biti drugi rezultati?
kao sto rekoh-CITAS POGRESNO
jer da citas kako treba,onda bi video da sa ovim sto sam qvotao apsoltuno se nisam obrcao tebi,vec sam mislio na neke druge stvari,ali to sada i niej bitno,vec kao sto rekoh i ova ovde skrabnja na forumu PRELECES citajuci i onda nije za cuditi sto je gomila info aposltuno zbrkana
za pojhvalu je svakako to sto citas,ali deftivino treba da promenis nacin razumevanja onoga sto citas...
ali dobro