Iskreno,pratim Marka,sta i kako radi itd.. nije to sad ni vazno,ali mi je jako tesko da poverujem da bi te on posaverovao na ovako nesto..
Prvo, malo sam ja pretjerao u prvom postu sa 4kg gubitka u 4 dana, ali više od 2 kg na vagi sam sigurno izgubio.
Izgubio si vodu,ocekivan proces..
Tokom dijete sam se stalno vrtio na 88-90, iako sam gubio salo, a dobijao na masi.
Nadam se da imas predstavu koliko ovo nebulozno zvuci..
Ovaj prethodni program ne bih želio da dovodim u pitanje jer sam sarađivao sa jednim od trenutno najboljih bb-era na balkanu i to kako sam jeo nemojte ni pitati, mislim da sam jeo kvalitetnije i držao se svega bolje nego 95% rekreativaca.
Napisao sam gore sta mislim o Marku,a sto se tice programa,pa mozda bi trebao dovesti u pitanje,jer ako mi Phil Heath da program,a ON NE RADI,koga bole patak sto je to od Phila kad to MENI NE RADI..(ako razumes sta hocu da kazem)
A ovo sto se tice boljeg od rekreativaca itditd,retko ko stvarno to odradi,a mnogi se uzdizu kako mogu da se kontrolisu i slicno..
No nije to sada vazno..
Nisam ni rekao da je ono gore što sam u prvom postu napomenuo konačno već da tako jesam počeo i da sam odmah u startu vidio rezultate prvenstveno po stomaku (svakako da nije gubitak samo sala u pitanju, već i vode ali to se podrazumijeva)
Pa posle neke lose ishrane,telo ce na svaku glupost i svemirski nacin ishrane koji nema veze sa pamecu,POZITIVNO DA ODREAGUJE jer je to jednostavno sok za telo na koje ono nije naviklo,ali treba malo procitati i shvatiti koji put vodi do cilja,a koji ne vodi nigde..
Sto se samog principa tice,savet od mene si gore dobio,ili radi low carb,mozes cak i keto,ali odradi to po pravilima i po PS-u,a ne da bacas neke varijacije koje su ono..
Prica je vrlo jednostavna,i rezultati ce uvek biti tu,za one koji su voljni da postuju pravila igre,koja se odavno znaju