Organon ne proizvodi decu vec duze vrijeme.MSD je kupio Organon i sve se radi pod njihovim imenom.Trebali bi Lot i datum biti udaren pecatom a nebi smio biti printan...naljepnica se ok cini.
Ja se odmah ogradjujem jer nisam korisnik, al sam ga aplikovao, bezbroj puta.Al ko ga je uzimao, po poklopcu same ampule ce ti reci da je fake.
Nemoguce je da je prava "deca". Po exp datumu je 02/2017, originalna MSD je exp 06/2017, Organon je 2007 preuzet od Scheringa, a 2009 MSD kupuje Schering i jedini pravi Deca Durabolin je brand od MSD-a
Moze biti cisto ulje, a moze biti i od 1-70% dece, al sigurno nema 99,6:)Trash directly:)
Intelektualac i strucnjak za mandzu i njene supstance,okom procenjuje aktivne supstance u vialima.Nego kazi ti meni prijatelju jesi to ti na avataru ?!
Citat: Treniram_roletne Maj 20, 2016, 10:28:10 posle podneMoze biti cisto ulje, a moze biti i od 1-70% dece, al sigurno nema 99,6:)Trash directly:)Intelektualac i strucnjak za mandzu i njene supstance,okom procenjuje aktivne supstance u vialima.Nego kazi ti meni prijatelju jesi to ti na avataru ?!