Pozdrav postaviću vam svoj plan ishrane i plan treninga.
Želja mi je da smršam i nabacim definiciju, Visok sam 1,69cm i imam 80kg... Imam bas dosta obima sala..
Ishrana :
OBROK1 Kajgana od 3 cela jaja, 100g šunke od purećih prsa ili sveža pileća prsa na kockice, 50g šampinjona ili tikvica
4 belanca i 50g dekstroze (posle treninga)
OBROK2 (posle treninga) 200g pilećih prsa, 50g pirinča ili testenine
OBROK3 200g pilećih prsa, 100g krastavaca, zelene salate ili rikole , 1 kašika maslinovog ulja
OBROK4 Konzerva tunjevine (150g), jedno kuvano jaje, 100g zelene salate ili rikole
OBROK5 250g svežeg sira (Posni sir), paradajz,krastavci,zelena salata (100g) + 20g badema
Ishrana kada ne treniram (nedelja) :
OBROK1 50g ovsenih pahuljica i 2-3 belanca
OBROK2 200g junećeg buta, 200g kuvanog krompira, 100g zelene salate
OBROK3 Konzerva tunjevine (150g), jedno kuvano jaje, 100g zelene salate ili rikole
OBROK4 200g pilećih prsa, 100g zelene salate, rikole ili slatkog kupusa, 1 kašika maslinovog ulja + 30g badema ili kikirikija
OBROK5 200g Posnog sira + 2-3 belanca
Ne znam da li da pijem pre treninga zeleni čaj?
Plan treninga :
Ponedeljak-
HIIT trening napredni nivo trajanje od 15-25 minuta (na traci)
Grudi, ledja i pločice manje težine vise ponavljanja i vise serija...
Utorak-
Ramena, biceps, triceps i pločice manje težine vise ponavljanja i vise serija...
Sreda-
Noge, listovi i pločice
?noge i listove ne znam da li da radim sa većom tezinom manje serija i manje ponavljanja? ili manje težine vise ponavljanja i vise serija...
Četvrtak-
Grudi, ledja i pločice manje težine vise ponavljanja i vise serija...
Petak-
Ramena, biceps, triceps i pločice manje težine vise ponavljanja i vise serija...
Subota-
Noge, listovi i pločice
?noge i listove ne znam da li da radim sa većom tezinom manje serija i manje ponavljanja? ili manje težine vise ponavljanja i vise serija...
Ako može pomoć sta izmeniti i ubaciti, zahvalan puno