Mozda kog vas koji imate staz 10-15+ godina ozbiljnog vezbanja u kontinuitetu, pa se vas organizam vec adaptirao i izvalio kojekakve trikove. Da je Glava velikiiii i često potcenjen faktor - ne mogu se vise složiti. Ponekad želja, fokus, volja, inat, ljutnja, bes - sve zajedno i pravilno usmereno čine cuda. No to je malo visi nivo od pocetnika kakav je ovaj decko ovde.
S druge strane, nisam pocetnik al sam daleko od nekog ozbiljnog vezbaca - bar sa njihove tačke gledišta.
Da mi je bio prvi put nije (niti drugi ni treci itd. No nije ni bitno) svaki put sam s ovakvim i malo modifikovanim pristupom imao super rezultate, čak i "predobre"
(gubio dosta misica) tako da svaki novi ciklus upoznajem svoje telo bolje i korigujem ishranu, unapredjujem za buduce rotacije. No da ne idem sad dalje u off. Svako ce raditi kako najbolje ume. Mi možemo izneti svoja mišljenje, presloge i iskustva - ostalo je na citaocu, sta ce usvojiti a sta odbaciti.
Ovaj decko sa 25 kg viška, radice ga sve prvih 15kg mozda i duže... Na njemu je da pronadje vremenski odrzivu dijetu 👍