Ok nisam pitao smijem li ili nesmijem. Neko imali gdje na furumu link za procitati sta je dobro a sta ne koristiti
Kako mislis nisi pitao da li smes ili ne smes kad si upravo to pitao?
Na stranu to, znam ja na sta se odnosilo tvoje pitanje nego te teram da razmislis malo o tome i drago mi je sto si otvorio ovu temu jer sam hteo da napisem nesto upravo o ovome.
Ovo se sada odnosi na sve koji razmisljaju o ovome.
Necemo se sad baviti tim koliki je ciklus sa steroidima stres na jetru i na povisen krvni pritisak sto automatski znaci da alkohol, masna hrana i gomila prostih secera su losa opcija nego na moguce benefite i ocekivanja od ciklusa.
Prvi ciklus, iako je osnova na prosecnim dozama, gde nema trena, insulina, par jedinica hormona rasta, je BAZA, temelj za dalje. I taj temelj treba da bude sto bolji da bi ostatak gradjevine bio jos bolji(dalji ciklusi u ovom slucaju ko se odluci na ovaj put). Zasto iskoristiti 30, 40, 50 % ciklusa kad mozemo 150%? Ako su nam steroidi izgovor da jedemo pice, pljeskavice, torte i prodjemo s minimalnom stetom onda smo usli u pricu s pogresnim razlozima, jer pravilan pristup i posvecenost mogu da ucine cuda. Dakle, ako vec hocete da se igrate s lekovima, onda neka bude vredno rizika i nek se to rizikovanje isplati.