Proslo je 2 meseca od zadnjeg javljanja, pa da javim rezultate.
Ishrana je ovakva:
120gr piletine,boranija,kasika maslinovog ili 25gr badema
Dakle 5 identicnih obroka na svaka 3 sata,cheat obroke ne konzumiram uopste,ishrana je clean 100%,dakle jedem samo ovo sto sam napisao gore.
UH ubacujem u obrocima pre i posle treninga ako je visok unos UH u pitanju, a kad je srednji/niski unos UH, tada sva kolicina UH ide u obroku nakon treninga.
Proteini su oko 150-160gr (600gr piletine + PWM (40gr whey+20gr dex) ili 700-750gr piletine u danima odmora da nadoknadim nedostatak proteina iz PWM) , masti 75gr (5 kasika maslinovog ili 125gr badema sadrze tih 75gr masti), a UH rotiram ovako 150-100-0-150-100-50-0
Trening u teretani je 4 dana split, bilo je 5 dana, ali sam smanjio na 4 jer sam se osecao zaista iscrpljeno, ovako mi odgovara, mozda se opet vratim na 5 dana ako mislite da je tako bolje.
ledja,zadnje rame
grudi,prednje + srednje rame
odmor
noge
ruke,podlaktica
odmor
odmor
3 serije po vezbi,opseg ponavljanja od 8-12,manje misicne grupe radim po 3 vezbe,vece po 4 vezbe (noge i ledja)
Ima rezultata,stomak se smanjio i ostali delovi tela su postali nesto malo izdefinisaniji,nista posebno, ali mislim da je moglo mnogo mnogo bolje i brze za ova 2-3 meseca.
Kardio trening radim 2 puta nedeljno low intensity u trajanju od 20 minuta , nekada nakon treninga,nekada u dane odmora.
Moj plan je da uskoro predjem na low carb 8 nedelja (a nakon toga i keto 6-8 nedelja) i da pojacam kardio na 3-4 puta i ako treba da pojacam duzinu sa 20min na 30min.
Sta mi savetujete da radim dalje?
Da li da ubacim neki sagorevac ili da sacuvam za keto dijetu?
Da li ishranu za rotacije da nastavim kao sto i sad radim,da li trening sa ostavim ovakav kakav je, kardio da povecam na 3-4 puta ili da radim 2 puta po 20min ?