Radim rotacije 2 meseca (ceo mart i april,pre toga sam se lose hranio),ali rezultata uopste nije bilo,salo je i dalje tu kao na pocetku dijete,kilaza je ista,izgubio sam 2 meseca uzalud,pa me sad zanima zasto.
Moja ishrana svaki dan je izgledala ovako:
800-1000gr piletine (belo meso i bataci sa uklonjenom kozicom,kuvano u vodi)
225gr mladi sir 5% mm
vlaknasto povrce karfiol ili brokoli tu i tamo ubacim (nisam ljubitelj i zato sam slabije jeo)
2 kasike maslinovog ulja
Dakle to je sto sam unosio apsolutno svaki dan,rasporedjeno u 4-5 obroka,sir u zadnjem obroku,a jedino sto sam rotirao su kolicine rize i one su isle ovako:
125 75 50 100 75 0 50
Trening u teretani se svodi na 9-12 serija po misicnoj grupi rasporedjeno na 4-5 treninga nedeljno,svaka grupa posebno.
Kardio nisam uopste radio.
Jednu stvar da napomenem,moj posao zahteva da svaki dan sedim ispred kompjutera po 10-12 sati,tako da mi je kretanje svedeno na minimum,tj nemam nikakvu aktivnost tokom dana sem sto odem do teretane i nazad.
Sad moja pitanja su sledeca,zanima me zbog cega 2 meseca pridrzavanja dijete nije dalo ali bas nikakve rezultate:
1. previse proteina
2. nedovoljno vlaknastog povrca
3. lose odabrane kolicine UH i njihov los raspored
4. totalni nedostatak kardio treninga
5. nekretanje tokom celog dana,odnosno sedenje u fotelji (ali ovo ne mogu nikako promeniti,jer mi je takav posao)
Dakle nesto od ovoga jeste sigurno,a mozda cak i sve.
S ozbirom da sam izgubio 2 meseca uzalud i da nisam nista postigao,moram da potrazim pomoc.
Razmisljao sam i da se obratim nekome da mi sastavi dijetu tacno u gram i da platim,jer ocigledno je da negde gresim.