Dobro vece svima. Imam par pitanja u vezi ovog anabolickog steroida, nadam se da sam odabrao pravo mesto koje cu iskoristiti za pitanja moja na koja zeljno iscekujem odgovore vase, hvala vam unapred sviima koji cete iskoristiti vreme svoje da mi odgovorite.
1. Sta bi se desilo sa organizmom mojim ako bih sa svojih 18 godina poceo sa primenjivanjem Testosterona-Depoa (Testosteron Enantata) Imao sam priliku da procitam sledece: Dogodilo bi se da bi hormoni tela naseg imali problem zbunjivanja, time bi orijentaciju svoju izgubili te bi prestanak proizvodnje testosterona prirodnog nastao.
2. Ako imam staz u teretani od dve godine, da li je istina da bih trebao cekati jos radi prikupljanja staza u teretani i edukacije o hemiji, samim tim da ne bih trebao krenuti sa ovim lekom kako bih izucio telo svoje kako reagujem na hemiju ?
3. Da li je bitno koliki procenat BF-a imam za primenu leka ovog, ako je odgovor pozitivan onda mi recite koji je optimalan procenat BF-a za primenu ovog leka ?
4. Svestan sam posledica da sala ovo nije, te da su lekovi ovo i da STEROIDI nisu magicna supstanca koja ce izvrsiti stvaranje mesa u telu nasem vec steroid vrsi sintezu proteina sto gradi novo vlakno u nama (misic)
PS. Ne morate pitati za ishranu jer je OK i ako znam da je obican to, trenutno sam na keto dijeti, ide sve kako treba, cisto sam hteo da se informisem oko ovog leka jer sam procitao puno puta da je najbezbedniji za pocetnike koji zele da udju u tajne sume sa AAS, da dodam, razlog zasto bih koristio ovaj lek je poboljsanje muskulature svoje i ako mi dobro ide sa ishranom i suplementacijom.