Pozdrav postavana gospoda.
Vec duze vrijeme pratim i citam ovaj forum pa je dosao red da kazem nesto o sebi i svojim ciljevima.
Dakle sto se tice prehrane sastoji se od sledecih obroka
Ujutro oko 07.30 obrok I se sastoji od okolo 150g ovsenih,zlicica meda+Nekad jogurt neki vocni.
Obrok II oko 10.00,blitva i zelenilo uz 2dl isjeceđene narance.
Trening 11.00-12.30,poslije treninga uzimam 20g BCAA+Mageznij.
Obrok III u 13.30 oko 300gr puretine ili piletine,pirinac,tjestenina,salata.
Obrok IV u 17.00 to unesem oko 200g manistre pred drugi trening.Obavezno uzmem vitamin C prije ovog obroka.
Trening od 18.30-19.30.Nakon tog treninga ponovno oko 20g BCAA+Magnezij.
Obrok V 20.00 Puretina,tuna,omlet od jaja i sira.
I obrok VI u 22.00 je posni sir uz rajcicu.
Sto se tice treninga PON:ujutro vecinom bude jak trening,mnogo trke.Popodne trening snage uz utege.Bench,mrtva,cucanj.
Utorak:Ujutro vjezbe snage,vecinom bodyweight vjezbe,preskakanje preko konopca,zgibovi,sklelovi,trbusni,nosenje suigraca,stavljajuci mu noge na svoja ramena te on hoda.Popodne je istezanje i kratki sprintovi.
Srijeda:Ujutro je igra izmedju sebe+masaza nakon treninga,srijedom popodne nema treninga.
Cetvrtak:Ujutro:Trening suteva,igra 1 na 1.Popodne je trening lagane trke i istezanje pri kraju.
Petak:Ujutro radimo uigravanje akcija za predstojecu utakmicu preko vikenda i istezanje pri kraju treninga.Popodne smo slobodni.
Subota maksimalna potrosnja u utakmici.Nedjelja,dan slobodno.
Godine:22.
Visina 187
Tezina 83kg.
Masnoca mi je jako niska,rekao bih 8-10%.
Takodje sto je problem jest,veliki umor.Dosta sam izmoren pri kraju sezone i nekako su noge teske,ne mogu bas da jurim u kontru svaki put.Da se probijam,da igram fazu obrane uvijek 100%.
Pa dakle ovako mi stoji plan.
Kura od 12 nedelja.
Nedelja 1-12 test depo 200mg
Nedelja 1-10 boldenon 300mg.
Nedelja 1-10 anavar 7.5mg.
Uz zastitu imam nolvadex i clomid+tribulus.
Cilj kure mi je povisenje energije i explozivnosti.Kako bih u nogama i cijelom tijelu imao taj bonus i kick nad ostalima.
Naravno,uz sto manju retenciju vode,jer nepotrebna tezina mi ne treba+da sprecim pretreniranost,jer se radi veoma disciplovano i jako mnogo.Borba je svaki dan i gotovo da nema odmora.
Pa ako neko ima koji savjet da doda,bio bih zahvalan.
Pozz.