Novembar 25, 2024, 06:24:35 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.374 poruka u 18.768 tema - 20.981 članova - Poslednji član: JosephRiz
X3MShop banner

Autor Tema: Pocetnica u pravilnoj ishrani  (Pročitano 12944 puta)

Van mreže dzoni_rus

• Član
  • *
Odg: Pocetnica u pravilnoj ishrani
« Odgovor #30 poslato: April 27, 2016, 05:36:24 posle podne »
evo da ilustrujem Pedjiu recenicu..

"DA TRENIRAS SA TEGOVIMA nista od ovih gluposti gore ne bi morala da radis,a rezulatti bi ti bili bolji bar za 70%"

Van mreže Fitnesmama

• Član
  • *
« Odgovor #31 poslato: April 28, 2016, 09:21:41 pre podne »
Hahahah tako otprilike i ja to zamisljam  ;D ;D
S obzirom da ovaj moj trening traje 25min dnevno jel bih mogla posle njega da ubacim treninge sa kilazama i da svaki dan radim drugu grupu misica?

Strong is the new sexy***

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #32 poslato: April 28, 2016, 09:48:29 pre podne »
Hahahah tako otprilike i ja to zamisljam  ;D ;D
S obzirom da ovaj moj trening traje 25min dnevno jel bih mogla posle njega da ubacim treninge sa kilazama i da svaki dan radim drugu grupu misica?

pa dobro
raditi jedan misic jedan dan,sigurno da je prilicno optrecenje za osobu zenskog pola,a da nema nikakvih vecih ambiacija osim boljeg izlgeda
neki FB program 3-4 x nedljeno ali SA ADEKVATNIM TEZNISKIM optrecenjem ,a ne da se uzmu bucice od 1 kg i sa njima mlatis kao sa iglama za pletenje,jer u tom slucaju,od tkavog treninga aposlutno nema nikakvog benefoita osim
-dobrog znojenja
-licne statisfkacije misleci da si uradio veliku stvar za sebe (sa jedne stranee da,ali sa druge strane ne)
-punjenje dzepa onoga ko to kaze da radite,a on sa strane stoji i razgovara na tel :D

Van mreže Fitnesmama

• Član
  • *
« Odgovor #33 poslato: April 28, 2016, 11:53:16 pre podne »
Pa i nije da nemam vecih ambicija, al otom potom.. Primarna mi je ishrana sad, pa cu vremenom da menjam treninge.
O 1kg ni ne razmisljam to je za fitnesbabe  :D
Jel 4-5 kila teg ok za pocetak?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #34 poslato: April 28, 2016, 11:54:23 pre podne »
Pa i nije da nemam vecih ambicija, al otom potom.. Primarna mi je ishrana sad, pa cu vremenom da menjam treninge.
O 1kg ni ne razmisljam to je za fitnesbabe  :D
Jel 4-5 kila teg ok za pocetak?

tezinu NIJE moguce da ti neko kaze
tezina treba da bude prilagodjena opsegu ponavljnja od 10-12 i 13 a da li je to 3 ili 30 kg..zaista nije bitno

Van mreže Fitnesmama

• Član
  • *
« Odgovor #35 poslato: April 28, 2016, 02:56:42 posle podne »
I ja svasta pitam  :)
Hvala u svakom slucaju  :)

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #36 poslato: April 28, 2016, 03:26:50 posle podne »

Poenta je da nema potrebe da se plasite tezina,i da mislite da ce napraviti od vas onu *spodobu* levo sa slike gore jer to je vec plivanje u mutnom i jednostavno receno vi NEMA SANSE da tako izgledate i nema potrebe da zonglirate sa banalnim kilazama i "zenskim vezbama" kao sto mnogi prodaju maglu lepsem polu,slobodno trenirajte kako vam prija i odgovara... :)

Slazem se sa Pedjom da je idealno da se predje celo telo 3x nedeljno,a oko vezbi i samog koncepta procesljajte malo forum pa cemo nesto iskombinovati.. :)

Srecno!

Van mreže Fitnesmama

• Član
  • *
« Odgovor #37 poslato: April 28, 2016, 04:47:38 posle podne »

Poenta je da nema potrebe da se plasite tezina,i da mislite da ce napraviti od vas onu *spodobu* levo sa slike gore jer to je vec plivanje u mutnom i jednostavno receno vi NEMA SANSE da tako izgledate i nema potrebe da zonglirate sa banalnim kilazama i "zenskim vezbama" kao sto mnogi prodaju maglu lepsem polu,slobodno trenirajte kako vam prija i odgovara... :)

Leva zena radi sa bas velikim kilazama?
Hvala na podrsci, krecem od danas da kombinujem cardio trening + trening sa tegovima, bice valjda sve kako treba  :)

Slazem se sa Pedjom da je idealno da se predje celo telo 3x nedeljno,a oko vezbi i samog koncepta procesljajte malo forum pa cemo nesto iskombinovati.. :)

Srecno!

Van mreže Fitnesmama

• Član
  • *
« Odgovor #38 poslato: April 28, 2016, 04:48:49 posle podne »
Hvala na podrsci, krecem od danas da kombinujem cardio trening + trening sa tegovima, bice valjda sve kako treba  :)

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #39 poslato: April 28, 2016, 05:10:45 posle podne »

Leva zena je na steroidima i djavo sami zna cemu,na to sam mislio kad sam rekao "plivanje u mutnom",a sto se tice kilaza,nebitno kakve su,osoba zenskog pola prirodnim putem NE MOZE tako da izgleda.. :)

Van mreže Fitnesmama

• Član
  • *
« Odgovor #40 poslato: April 29, 2016, 06:24:06 pre podne »

Leva zena je na steroidima i djavo sami zna cemu,na to sam mislio kad sam rekao "plivanje u mutnom",a sto se tice kilaza,nebitno kakve su,osoba zenskog pola prirodnim putem NE MOZE tako da izgleda.. :)

Hahha u tom slucaju ziveli tegovi  ;D ;D
Jedno pitanje: s obzirom da mi je butni misic bas veliki i zelim da ga smanjim, da li ce mi veca kilaza prilikom vezbi za donji deo tela pokvariti cilj?
Nasla sam na forumu knjigu "feed the muscle, burn the fat", jel citao neko i kakvi su utisci?

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #41 poslato: April 29, 2016, 07:52:23 pre podne »
Ne,nece vam vezbe pokvariti cilj..A pored treninga da bi ste dosli do tog cilj mora da bude redukovana ishrana jer verovatno na tim butinama ima masnih naslaha pa su zato velike...

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #42 poslato: April 29, 2016, 09:20:06 pre podne »
Upravo ovo sto Voja rece,mora mnogo vode i znoja da protece u teretani da bi te butine bile "velike" jer je misic velik,ovo je verovatno problem sto vam se masne naslage najlakse lepe po nogama i onda "su velike" i to se resava sa pravilnom ishranom i treniranjem kad budete mrsavili videcete kako se "smanjuju" a ustvari se skidaju masne naslage.. :)

Van mreže Fitnesmama

• Član
  • *
« Odgovor #43 poslato: April 29, 2016, 09:55:45 pre podne »
Definitivno vredi poslusati savet  :D
S obzirom da nisam do sada radila sa tegovima (danas idem da ih kupim) jel mozete da mi kazete koja kilaza bi mi bila najbolja za pocetak? Ja sam mislila da uzmem 4kg teg  ::)

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #44 poslato: April 29, 2016, 10:18:09 pre podne »
Definitivno vredi poslusati savet  :D
S obzirom da nisam do sada radila sa tegovima (danas idem da ih kupim) jel mozete da mi kazete koja kilaza bi mi bila najbolja za pocetak? Ja sam mislila da uzmem 4kg teg  ::)

A varijanta teretane mozda? :)