Premalo masti.. rekao ti je vec neko da ti unos masti bude 1.5-2g po kg, a proteine max 2g po kg inace od ketoze nema nista. Bez MASTI nema ketoze, a kao sto rekoh i visok unos proteina moze da te izbaci iz ketoze.I ovaj pirinac, nemoj...
Da kontak da je low carb, ali opet premalo masti... koliko kg imas?
Ja mislim da je to nisko, ja sam na 85kg unosio 120gr na low carbu, to je sam moje misljenje
Citat: trevor Jul 30, 2016, 07:21:40 posle podneJa mislim da je to nisko, ja sam na 85kg unosio 120gr na low carbu, to je sam moje misljenjeZasto si unosio toliko masti? Jel znas koja je uloga masti?
Citat: Stevan Cerubdzic Jul 30, 2016, 07:28:40 posle podneCitat: trevor Jul 30, 2016, 07:21:40 posle podneJa mislim da je to nisko, ja sam na 85kg unosio 120gr na low carbu, to je sam moje misljenjeZasto si unosio toliko masti? Jel znas koja je uloga masti?jel svo ok ovo? Da krenem ovako na keto ako sto si napisao? Vidi se ja se nadam napredak
Napredak je odlican, ali opet po meni premalo kalorija, ja bi se vratio u suficit 1-2 meseca i posle opet defka, ali cucemo i Stevanovo misljenje posto je dosta iskusniji