Pozz,
Pre svega odmah da napisem da ja NEMAM iskustvo sa AAS i ovo sto cu napisati dole je citanje iskustava drugih,i reakcije odnosno saveti clanova ovog foruma koji su imali ogromna iskustva sa istim..
Ono sto je kljucno ovde,i gde dosta ljudi gresi pa dodje do losih posledica je da se na ciklus/kuru NE IDE sa visokim procentom masti,odnosno sto kazu ljudi ako se plocice ne naziru,batali pricu...
A iz tvojih poruka to sto treba da bude pocetna tacka za AAS je tvoj CILJ nakon upotrebe.. Tako da to je jedna stvar..
A dalje je znaci radni(trening) staz,ishrana,suplementi,jer ako sve to nije na svom mestu cela prica gubi smisao..
A da ne govorimo o finansijskom aspektu price,jer jesti 300-400gr proteina iz hrane u toku ciklusa nije ni malo jeftino,a bez toga ne ide,jer poenta testosterona je da omoguci telu da sintetise/primi vise proteina nego sto je to slucaj natural,tako da bez hrane nema NISTA...
Eto,to su samo neke od krupnijih stvari koje ti ne idu u prilog,pa ti odluci za sebe,jer ne moze tabletica od 20mg bilo cega da uradi bilo sta ako ishrana nije na svom mestu,a u tvom slucaju je to daleko od "mesta"
Ovo je samo moje misljenje,na osnovu CITANJA foruma,kao sto sam napisao nemam licno iskustvo,a siguran sam da ce ti se javiti jos clanova koji mogu da ti kazu par reci iz licnog iskustva..
Pozz.