. po meni izgled trenera nije merilo
ovo je SRANJE
kako ti meni mozes pomoci,ako ne mozes sebi?
dobro,dobro..znam price
mene to ne intersuje blah blah blah blah..ali to NIJE TAKO
jer ne postoji na ovom svetu neko ko zeli da izgleda kao vreca govana,ali zasto postoji milion vreca govana,koji pricaju price,a to je VELIKA RAZLIKA,jer da neko zeli da izlgeda kao vreca govana-toga me zajebi,a sa druge strane da ima znanje
dakle
ovo je BUDALSTINA
ne mora trener da bude Mr O,to se podrzumeva,ali mora da razlikuje kafu od droge,to ej sigurno,a ne da se frlja sa treminima nabiflanim na pamet sa neke stranice koje ni on ne kapira sta znace,ali kada ih izgvori pred nekim nesretnikom ili nesretnicom,zaista zvuci fascinantno,a on da izlgeda kao reklama za michellin....jer on to tako voli....e vidi q...a....
i price
kako Murinju nije bio fudblaer ali je vrhunski trener...zajebi me tih floskula...
jer sam od nekih koji izgledaju mnogo dobro, cuo takve gluposti da mozes na nos da padnes
i ovo moze da bude tacno,namerno ali retko slucaju
ovo se desavalo npr u USA pre 20 god,(sada je doslo kod nas)
kada si ti u USA video nekog pro na forumu da odgovara na pitanja bez predrasuda,bez tajni itd itd,vec jednostavno,oni su tu,i za svaki "veci"savet,on ti posalje broj racuna u inbox-TAKO SE TO RADI
tako je sada doslo kod nas
i naravno da se moglo cuti milion gluposti jer NISU HTELI nista da govore
ne kazem da je to slucaj ovde i ne tvrdim da ti nisi cuo nesto ,sto TEBI mozda zvuci bzvz,ali je nekome dalo rezulatete
O posledicama je glupo prica (naravno da ih uvek prve treba sagledati i naglastiti),ali ovde sada ne rpicamo o tome vec o REZULTATIMA necijeg MINULOG RADA,a to sigurno nije moglo da dodje stihjski..