ok ,to sto pricas je sasvim ok i ima smisla, ali probaj samo jedan trening , pa ces videti da je kilaza samo tvoj ego u glavi i nista vise... neces nista izgubiti time , ni u snazi ni u bilo cemu drugom , sta vise fenomen je da kada tako iznenadis misic, on pozitivno reaguje i u snazi i heprtrofiji , pogotovo sto si ti mlad... nadji kilazu koja tebi odgovara naravno, obecavam ti da ces hodati ko patka , narednih nedelju dana...
Ma to ja kazem kilaza,da docaram da nije neka kilaza sa kojom se "sprdam",nije to neka bog zna koja kilaza,niti neki ego lifting,cak je jako retko kilaza koja ide ispod 7-8 ponavljanja,ali opet ne idem neku kilazu koja ide do 20 ponavljanja...
Mada koristim nekada high reps za misicne partije koje radim drugi put nedeljno(uglavnom za one koje mi kaskaju) cisto da ne unistavam vlakna nego samo upumpam sto vise krvi..
Zar se Jay Cutler i Phil Heath ne vode metodom da se sto vise upumpa krvi u misic !?? Tj. ono sto propagira Lepomir ? i Miloš Šarčev ?
Nece biti.
! No longer availablePS: Sto se tice tog Milosevog sistema,naravno da me neko ne shvati pogresno divim se coveku sto na ogromnom znanju,sto na ogromnom uspehu,ali nikada nisam bio fan ni njegovog izgleda ni tog sistema treninga... Nekako sam zavoleo ovako kako radim,daje mi odlicne rezultate i to je to.. Jebem li ga sad..