Naravno da da. Popravio sam ih ove godine za 4 cm za sada svaki list, zato i dalje bulkujem jer hocu da budu sto vise SKORO pa razmerni sa obimom ruke
Vodim se logikom da covek hoda svaki dan tj da angazuje listove kad god je na nogama tako da mora da ih angazuje preko toga, dakle da rade vise. Isto kao bi hodali na rukama i ocekivali da u tri serije jednom nedeljno povecamo ruke koje trpe vec gomilu tereta tako sto ih koristimo hodajucu svaki dan...Ovo sad pisem u metafori naravno.
E sad vec znas da se misic sastoji iz 3 misica ali 2 glavna su soleus I gastrocnemius...Soleus kada je koleno savijeno i gastro kad je koleno ispravljeno...
Radim ih svaki dan, oba misica, po 4 do 5 radnih serija ali sa malim pauzama da mi ne oduzme bas mnogo vremena...jednom nedejlno 3x3 dropove i ostalim danima progresivni overload, dakle povecavam kilaze svaku seriju...
kad treniram noge znaci 2x nedeljno na kraju treninga i kad treniram gornji deo tela na pocetku treninga...gore mora da stiska I da se zadrzava u kontrakovanom polozaju bar 2 sekunde.....sad neko se mozda nece sloziti sa ovim ali meni radi vise nego dobar posao jer ko god me zna, zna koliko sam lose listove imao prosle i preprosle godine