Citat: Stevan Čerubdžić Januar 25, 2017, 02:27:30 posle podneKad oni sto su se do juce kunuli u fitanje makrosa pocnu da pitaju za jelovnik..Cekam samo Pedju da napise "jedem sta stara skuha,samo manje"
Kad oni sto su se do juce kunuli u fitanje makrosa pocnu da pitaju za jelovnik..
Citat: SlobodanS Januar 25, 2017, 02:50:58 posle podneCitat: Stevan Čerubdžić Januar 25, 2017, 02:27:30 posle podneKad oni sto su se do juce kunuli u fitanje makrosa pocnu da pitaju za jelovnik..Cekam samo Pedju da napise "jedem sta stara skuha,samo manje" kaj stara skuha....KAJ
A nismo jos ni poceli jaki suficit
Odradio sam danas Stevanom trening za noge, sa malo manjim brojem serija. Kuci sam dosao nekako, al me lift zeznuo otisao sprat vise, a niz stepenice nikako
Veruj jedva cekam sledeci trening, mada noge necu vise, jake su od fudbala 😂😂😂😂
Citat: Sarajevowinter Mart 17, 2017, 05:13:58 posle podneOdradio sam danas Stevanom trening za noge, sa malo manjim brojem serija. Kuci sam dosao nekako, al me lift zeznuo otisao sprat vise, a niz stepenice nikako Hahaha ajmo ajmo junacki to podnesi
Citat: Stevan Čerubdžić Mart 17, 2017, 07:35:44 posle podneCitat: Sarajevowinter Mart 17, 2017, 05:13:58 posle podneOdradio sam danas Stevanom trening za noge, sa malo manjim brojem serija. Kuci sam dosao nekako, al me lift zeznuo otisao sprat vise, a niz stepenice nikako Hahaha ajmo ajmo junacki to podnesi Haha, sad vidim, urniso si čovjeku noge Stevane, jedva nabode kućni prag.