Napisacu ovo sada,i posle bataljujem ovakvu i slicnu diskusiju,brisacu sve postove koji nemaju veze sa temama i voljno.
Dakle,iz prakse do sada se pokazalo da ljudi koji dodju ovde po SAVET,ali stvarno SAVET,nemaju nikakav problem samnom,jer postave pitanje,dobiju odgovor,zahvale se ili ne,i svojim putem,dok recimo ljudi sledeceg karaktera:
-"Ja radim tako i tako,da li je to dobro" (K'o fol dosao po savet)
-"Ne,nije dobro"
- I onda doticni bulazni naredne 4 strane,pokusavajuci da me ubedi kako je on u pravu
ZAKLJUCAK: Doticni nije dosao po savet,nego po odobravanje,koje nije dobio i odmah sam ja ovakav ili onakav..
Opet se proteze kao mod si ovo si ono si,treba da brises postove blabla,a kad bi i jedan jedini post obrisao odma bi krenuo spam tipa "Sta ti brises ono sto ti se ne svidja" "Cim neko kaze nesto ti odma brises" "Sta si ti kao neki lud kao moderator" "Arogantan ovakav onakav..." Evo ispravi me ako ne bi tako bilo ?
Naravno,ovo je upravo sto cu raditi ubuduce,i apsolutno me ne zanima ko mene ne gotivi,misli ovako ili onako,jer budimo realni ZAR STVARNO MISLITE DA JA ILI TIM BILO KO DRUGI GOTIVI TEBE ILI OVOG ILI ONOG? Pa nemas pojma,ali tu je doza onog obostranog respekta,e to je upravo to,mozda ja ne gotivim njega i njega,zbog ovog ili onog,ali to nije opravdanje da se bavim javnim prozivanjem i ne znam cim,jednostavno ignore,zarad foruma jer nije ovde niko dosao da slusa moje svadje sa ovim,tvoje sa onim i tako dalje...
Ono sto me najvise smara,jeste da ja iznesem svoje MISLJENJE/ISKUSTVO kao i vecina(cast izuzetcima,internet ratnicima i Studija aka TNAtion bojsima) ali se to nekako drugacije tumaci jer sam ja MODERATOR. Pa ljudi izbacite to iz glave jer to apsolutno nista ne znaci,ja sam isti kao i svi vi,ako cete nekog da postujete ili ne,sigurno to necete raditi zbog boje nadimka na forumu..
Tako da to je otprilike to,ubuduce cu raditi ono sto je trebalo od prvog dana da radim,a to je da brisem sve sto i nalik nema veze sa temom,a ne da se trudim lepo da objasnim ljudima sta i kako,jer kao sto vidimo iz prilozenog nikud ne vodi,a i ostali ljudi koji dodju po savet,pomoc apsolutno ne treba da citaju ili jos gore da se nadju u "Crossfire" ovakvih postova..
Sve najbolje..