Apsolutno nije bio na mestu komentar koji je taj momak ostavio, obrisan je bas iz tog razloga sto nije bio na mestu. Pocela je rasprava manja oko ulja i to je bilo reseno, cak nije ni vredno pomena, par kapi ulja kad se peku jaja, zaboga pa ne pecete jaja svaki 20 puta na dan nego jednom, a i to ako mislite da je problem kuvajte ih i kraj. Ali to je bilo reseno, zavrsena prica, i dolazi momak napadajuci Slobodana ni krivog ni duznog, vredjanjem itd. To nije bilo na mestu. Ne znam o kakvoj je on aroganciji govorio kad je on prvi bio to. Da je npr Slobodan tako nesto uradio njemu ja bih stao u njegovu odbranu. Apsolutno nema veze ko je moderator ili admin, prema svakom clanu se mora ophoditi sa postovanjem, naravno ako to zasluzuje. A to za godine bih vas zamolio da vise ne pominjete, jer ako vam je to jedini argument onda nema potrebe ni pricati. Ako mislite da nije upravu recite zasto nije upravu a ne da se pozivate na godine. Ima ovde dosta ljudi starijih od mene koji mogu da me zovu klincem npr itd. Ali ok, resili smo i to i nadam se da nece biti vise ovakvih ispada i rasprava.