ma dobro jbg , istina jeste da su najupadljiviji misici.. moje iskustvo npr. u jednoj teretani je bilo fuj, odrade 3 ponavljanja i ustaje ko da nista podigao nije , ne osudjujem , vec govorim ako si dosao taj dan da odradis korisno nesto za sebe onda i odradi, pored toga , istog tog momka pitam da li si uzimao ista od hemije, i govori potvrdno da je uzimao WHEY protein.. tu mi se svijet srusio , poslije toga , pokazujem drugu kako da radi T bar row, i na sipki je bila plata od 20kg , i sada taj momak radi, kad dolazi opet drugi iskusni momak i govori , nemoj raditi brate bez pojasa , sjebaces ledja kao i ja. Eh sada, nista nisam niti bih rekao, prvo zato sto sam mladji od njega i od njih , a drugo sto jednostavno nisam imao vremena da se zanimam u vezi praznih mozgova... Imam 17 godina i nikada pojas nisam stavio , a cucanj sam radio sa nekih 55 kg preko 8 ponavljanja ,i deadlift preko 70kg(inace jedina vjezba koju obozavam da malo natovarim
), nije neka kilaza ali meni sasvim dovoljno za savrsen mind musccle connection, i mislim da imam zaista razvijene noge u odnosu na svoje vrsnjake i mogu reci da su mi jedna od najjacih particija i particija koju najlakse dotjeram do zeljenog oblika... podijelih i ja jedno iskustvo i mogu reci da sam zaista bio razocaran od tih tereatna , tako da sada uzivam u svojoj kao nekad